Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 18 de Gener del 2021
ESPORTS

Derrota 3-0 del Cef Hispanic Davant Fs Cessar Augusta Saragossa

Les torrentines va tindre poca fortuna i ja perdien al descans per el resultat final

Després de la bona imatge oferida per les torrentines davant el líder la passada jornada l'equip es va desplaçar a terres aragoneses per a enfrontar-se en Cessar Augusta amb la il·lusió de vindre amb una cosa positiva, però una vegada més la deessa fortuna tornava a donar l'esquena a les valencianes.

El partit com era d'esperar va començar molt igualat en els primers minuts, sent les de Torrent les primeres a tirar en dues ocasions seguides entre els tres pals, però la desgràcia una vegada més es torna a encebar davant les de la capital de l´Horta Sud i passat el minut 5, Rebeca ix a buidar una pilota i la mala sort fa que l'esfèric li colpege a la mà fora de l'àrea, targeta roja i expulsió més dos minuts en inferioritat. Les aragoneses van aprofitar la superioritat i després de traure la falta es produeixen varis rebutges i Tania escorada a la dreta es trau una sabatada que entra per l'esquadra del segon pal i posa el 1-0, el gol i la inferioritat trastoca a l'equip valencià que pateix per a contindre la envestida local, les torrentines es van recomponent i generant ocasions i finalitzant jugades, encara que una mica innocents en les rematades finals, Dani míster local demana temps mancant 8.23 i veient que les valencianes van arribant més a la seua àrea força a les seues a exercir una major pressió a l'equip torrentí i passat el minut 13 obtenen resultats les aragoneses roben l'esfèric en el centre de camp i després de diverses combinacions Jud torna a avançar a les locals 2-0, maçada a les torrentines quan millor estaven, Ginés demana temps per a ordenar les idees visitants i l'equip torna a carburar fins i tot disposen d'un parell d'ocasions de mà a mà davant María portera local que soluciona amb èxit, del que va poder ser el 2-1 en la segona mancant un minut María trau en llarg amb la mà contraataque local que passa per quasi totes les jugadores aragoneses i gol de Rebe per a posar el 3-0 amb el qual s'arriba al descans.

La segona meitat poc a ressaltar, joc molt igualat en el qual les defenses van ser més efectives que els atacs, les torrentines més incisives a l'àrea contrària però un poc innocents en les resolucions finals i és que la falta de punteria continua sent el taló d'Aquil·les de les valencianes.

Victòria justa de les aragoneses que van saber aprofitar les seues ocasions en la primera meitat per a sentenciar la trobada i enfilar-se a la quarta posició del grup de la tranquil·litat, les valencianes hauran de continuar lluitant i patint per a sumar de tres abans de la segona fase de grups.