Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Gener del 2021
VOX

Vox critica que el ple aprova i el hovern local no complix"

Vox:  "Ros li ha de recordar al President Puig compensar econòmicament als sanitaris, i millorar les voreres i xarxa pública d'aigua en El Vedat.

En la celebració del Ple corresponent al mes de gener, des del grup municipal VOX TORRENT s'ha tornat a demanar a l'equip de govern que complisca amb el mandat municipal i que no sols duga a terme les mocions que aprova la coalició que governa. Tal i com diuen des del grup municipal: "Reiterem la nostra sol·licitud perquè se li recorde al President Puig la seua promesa de compensar econòmicament als sanitaris, notícia que va anunciar el mes de juny passat. També hem insistit que se segellen els pous de la Urbanització Las Palomas i es realitze la neteja de la zona; i, igualment, es realitzen les millores promeses en les voreres i xarxa pública d'aigua en El Vedat."-manifesten.

 

D'altra banda, la formació verda ha insistit que els remeten les factures sobre les despeses realitzades en el marc del programa “ciutat intel·ligent”; factures que van ser sol·licitades formalment el 6 d'octubre del passat any i que, en data de hui, no els consta cap comunicació per això "Reiterem la nostra petició per conéixer quines actuacions s'han dut a terme en relació a l'assumpte de GEMERSA; sobre la idoneïtat del projecte de col·locació de panells solars en la societat Nous Espais i sobre l'aplicació de telefonia mòbil “Torrent en la teua butxaca”, el cost de la qual també sol·licitem conéixer en el seu moment i que, ni ens han remés la factura ni funciona al 100%"- diuen. 

 

Des de Vox Torrent insistixen en la necessitat de complir amb les mocions aprovades com, per exemple, diuen la de la constitució de la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions o la de la instal·lació de la bandera nacional en els centres d'ensenyament públic; propostes totes elles aprovades amb el vot del propi govern de coalició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.102.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.