Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Gener del 2021
SANITAT

Torrent tanca parcs infantils, biblioteques i instal·lacions esportives

La Junta de Govern ha acordat suspendre fins al 31 de gener aquestes activitats després de la celebració de l'òrgan CECOPAL

Torrent endureix les restriccions. Ni parcs infantils, ni tampoc activitats esportives en les instal·lacions municipals de la ciutat. No hi haurà biblioteques obertes ni activitats culturals. La decisió s'ha pres aquest matí pel govern municipal després de la reunió de coordinació CECOPAL i donar compte a la Junta de portaveus municipals. A més d'aquestes mesures, també s'ha restringit l'assistència a les noces civils a l'edifici de l'Ajuntament.

Les mesures suposen anul·lar tota activitat social pública mentre dure la cresta de la tercera ona. Les males dades conegudes hui amb una incidència acumulada quinzenal de 829 casos ha obligat a prendre mesures per a evitar un tancament perimetral de la ciutat, i que podria donar-se si la corba de casos no comença a aplanar-se.

Encara que està sobre la taula, la decisió de perimetral correspon a Salut Pública, i competeix a la Generalitat Valenciana, que de moment ha decidit esperar. No és cert el missatge de whatsapp on s'indica que la Policia Nacional va a perimetrar la ciutat i que començaran a demanar documentació en les estacions de metro. Segons han assenyalat fonts *municiaples aqueixa informació és completament falsa.

Suspensió de reunions, assemblees, tallers i cursos per les associacions
Davant la greu situació sanitària, des de l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Torrent, i després de les mesures aprovades hui pel CECOPAL, ha recomanat a les associacions suspendre totes les activitats (reunions, assemblees, tallers, cursos, etc.), almenys fins el pròxim dia 31 de gener. El regidor de Festes, Pascual Martínez Climent han demanat "no obrir els vostres locals fins a la citada data. Us demanem un nou esforç, conscients que això afecta a la vostra activitat, però que, entenem que la salut de tots nosaltres està clarament amenaçada i hem de preservar la capacitat de resposta del nostre sistema públic sanitari".
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.