Dimecres, 13 de Gener del 2021
BÀSQUET

El Nou Bàsquet Torrent comença l'any amb derrota

Si el 2020 va ser curiós, l'inici del 2021 no ho ha sigut menys ara com ara.

Afrontava el Nou *Bàsquet Torrent la primera doble jornada d'aquest any nou amb la idea de sumaralguna victòria contra rivals directes. No obstant això, a escasses hores de l'inici del partit del dissabte a casa, s'anunciava la suspensió de la trobada enfront del CB Aldaia a causa de un cas positiu en el conjunt rival.

Conscients que les circumstàncies exigeixen adaptar-se al dia, el cos tècnic va preparar una sessió d'entrenament vespertina en el Pavelló El  Vedat. El diumenge, el conjunt de Torrent visitava la pista del filial d'un dels grans clubs de la Comunitat, el Tau Castelló. Possiblement, quant a joventut de plantilla i idea de joc, parlem de dos equips semblants. Els torrentins van eixir al partit molt seriosos, neutralitzant les accions d'un rival que aprofitava el seu joc interior per a anotar. Pedro Bustamante (17 punts i 8 rebots) i Alejandro Terrades (10 punts i 10 rebots) mantenien la igualtat en el marcador per als visitants, que aconseguien finalitzar el segon quart amb millors sensacions que els locals (41-41 al descans).

En la segona part vam poder veure un partit molt diferent. El TAU aconseguia encadenar diversos atacs seguits anotant, amb grans percentatges d'encert, tant en el tir de 2 com en el tir de 3. Els torrentins semblaven mantindre's en partit per sensacions, però les repetides fallades davall del cércol feien difícil no despenjar-se en el marcador.

En l'última habitació una altra ratxa dels castellonencs posava la diferència en vint punts, limitant les opcions d'un NB Torrent que començava a baixar un punt defensivament i a trobar-se més espés en atac.

Algunes accions ràpides de David Carratalá (14 punts) i Héctor Fabregat (10 punts i 17 de valoració) aconseguien reduir la distància a la meitat i obligaven a Frederic Castelló, entrenador local, a demanar un temps mort que fet i fet sorgiria efecte. A l'eixida d'aquest, un nou parcial per al TAU deixava el marcador final en un inflat 95-