Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Gener del 2021
MEDI AMBIENT

El Consell Agrari  repartirà sal per a evitar el gel en els camins

El Consell Agrari ha realitzat una sèrie d'actuacions per a previndre els incidents derivats de la baixada de temperatures, entre les quals destaca la salinització dels camins rurals del municipi

El Consell Agrari ha realitzat al llarg del matí una sèrie de labors de prevenció, a causa de la forta baixada de temperatures prevista per a aquesta nit, enfocades principalment en la salinització dels principals camins rurals de la part Oest del terme municipal de Torrent, els quals estan emplaçats en la zona agrícola de secà del terme. No obstant això, també s'han efectuat aquestes mesures en la resta de vies rurals del municipi. En aquest aspecte, s'ha posat especial atenció a les zones que poden resultar més perilloses, com els desnivells, els passos de barranc o les corbes. 

 

D'aquesta manera, es pretén evitar la congelació dels camins i altres incidents derivats d'aquesta onada de fred, que ja ha causat multitud de problemes al voltant del territori espanyol. Així mateix, demà també es disposarà un operatiu per a reforçar la intervenció en les zones més afectades pel temporal. 

 

Els camins en els quals s'han dut a terme aquestes labors de prevenció són: Arquets, Roig de brises, Pas de camot i crusets, Xarco secs, Teula, Rosa fina, Camí manyes, Pujà Rodes, Pelegri, Contesa, el Camí de fachardet; el Barranc Aufegats, Casa blanca, Font manyes, Corral de Fabra, Pujà Col·legi Drac i Pujà Col·legi Esquema.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.144.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.