Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 31 de Desembre del 2020
SANITAT

Generalitat prohibeix festes de nit de cap d'any i "tardevieja" davant l'augment de casos

El president Ximo Puig adverteix de dures conseqüències per als qui se salten la normativa anticovid

"Ni Nit de Cap d'Any, ni tardevieja, no hi haurà ni balls ni música". Així de duro es va mostrar el president de la Generalitat, ha recordat que no està permesa cap festa el dia 31. El president de la Generalitat ha donat l'ordre d'inspeccionar totes aquelles festes convocades per a nit de cap d'any i "tardevieja" per a vigilar que no es compleix amb la normativa quant a aforaments i també a música en locals.

La resposta a Torrent ha sigut de queixa per l'avís tardà una vegada realitzades moltes compres, però també de responsabilitat. D'aquesta forma, Al Aldalus ha comunicat als seus clients que tancarà aquesta nit per a complir amb la mesura davant l'avanç dels casos de coronavirus a la ciutat i la Comunitat Valenciana. La Generalitat ha sigut la més estricta i ha limitat l'horari de confinament nocturn i ha avançat que es prohibeix la música de disjokeys i de *karaokes.

Generalitat ha avisat que qualsevol festa que se celebre hui serà il·legal perquè no s'ha autoritzat cap. Incomplir-ho podria suposar el tancament del local i multes de 60.000 a 600.000 euros. Per a això, les autoritats municipals han posat en marxa un dispositiu per a evitar que es produïsquen festes il·legals. Puig ha insistit que no estaran permesos hui els cotillons ni la música en cap establiment.

Por a festes en xalets
L'existència d'una gran quantitat de xalets en urbanitzacions com El Vedat i Calicanto ha disparat les alarmes a Torrent, que estarà especialment atent a la possibilitat de festes il·legals en aquestes zones aquesta nit. A l'estiu ja es van produir multes importants a Torrent, i aquesta nit pot ser una de les més perilloses.

Des de les autoritats animen als veïns a denunciar qualsevol celebració de festes il·legals que es pogueren estar celebrant en espais tancats per a evitar que els contagis es multipliquen de cara a gener.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.51.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.