Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de Desembre del 2020

Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la magía del Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’

Els guanyadors del programa ‘Talents de casa’ van protagonitzar l’inici de la programació nadalenca de l’Ajuntament, que també va estar marcat per l’actuació de les bandes de música de Torrent i l’autocinema

Les festes nadalenques van donar el tret d’eixida a Torrent el passat dia 24 de desembre amb l’estrena de ‘Tot cor’, el reeixit videoclip nadalenc compost pels guanyadors del programa ‘Talents de casa’, que ja acumula 12.800 reproduccions en Facebook. D’aquesta manera, Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez van obrir amb magnificència el programa festiu confeccionat per l’Ajuntament, el qual també clausuraran el pròxim dia 4 de gener amb la gala especial de Nadal del programa de talents.

 

Al mateix temps, l’alcalde Jesús Ros va fer arribar a la ciutadania un emotiu missatge a través de les seues xarxes socials: “En enguany tan difícil, amb tan pocs motius per a celebrar, vull tenir presents als 82 torrentins i torrentines que ja no estan amb nosaltres, també un record emocionat per a les seues famílies. Celebrem aquesta Nochebuena des del sentiment, compartint la il·lusió i l’afecte amb les persones que més volem, especialment amb els nostres majors. La nostra esperança està posada en el futur”.

 

La programació va prosseguir el cap de setmana amb els tradicionals concerts de les dues bandes de música de Torrent –els quals es van retransmetre a través dels comptes de Facebook i de YouTube de l’Ajuntament, a causa de les circumstàncies sanitàries- i amb la projecció de ‘Abominable’ en l’autocinema de Torrent, que va ser un èxit d’assistència amb fins a cent inscripcions. En contrapartida, ahir es va ajornar la projecció de la pel·lícula ‘Un més per a la família’ a causa dels forts vents, per la qual cosa s’està estudiant una nova data per a la seua celebració.

 

Així mateix, està demà hem conegut les millors receptes nadalenques de la mà dels xics i xiques de ADISTO i aquesta vesprada continuaran les activitats amb la transmissió de la primera gala del programa de preguntes i respostes ‘Qui sap més?’, el qual donarà a conèixer el patrimoni cultural i històric de Torrent, a més d’oferir un espai d’entreteniment comú.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.85.63.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.