Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de Desembre del 2020
PP

PSOE i CS rebutgen augmentar les subvencions a Càritas, Creu Roja, Nova Vida i ADISTO com va demanar el PP en les esmenes al pressupost

Folgado: “En moments de pandèmia, confinament i estat d'alarma, el tercer sector social de Torrent ha redoblat els seus esforços. Des del PP creiem que s'havia d'haver aprovat en el pressupost de 2021 una major dotació econòmica”

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Torrent, Amparo Folgado ha subratllat hui la negativa a aprovar per part del govern bipartit de PSOE i CS, l'esmena al pressupost que van presentar els populars per a incrementar les subvencions nominatives a les entitats que més han treballat amb els col·lectius socials de la ciutat.

 

Folgado ha assenyalat que “principalment demanàvem que s'augmentara la subvenció a les entitats que treballen amb les persones més vulnerables i afectades econòmicament durant aquest any tan difícil, amb l'exemple de Càritas Interparroquial, Creu Roja i Nova Vida, però ha sigut desestimat per complet pel govern de Torrent”.

 

“En moments de pandèmia, confinament i estat d'alarma, el tercer sector social de Torrent ha redoblat els seus esforços per a ajudar a les persones més vulnerables de la nostra ciutat, que s'han duplicat i encara que l'Ajuntament sempre ha estat donant-los suport, des del PP creiem que s'havia d'haver aprovat en el pressupost de 2021 una major dotació econòmica”, ha afirmat Folgado.

 

La portaveu del PP, que ja va visitar a principis de desembre l'Economat de Càritas al costat de la Secretària Provincial del PP, Elena Bastidas, ja va anunciar llavors que demanaria augmentar la dotació a aquests col·lectius que treballen per les persones més necessitades de la societat. Igual que Bastidas, qui va anunciar que el PP en les Corts Valencianes havia esmenat el pressupost perquè es destinaren 23 milions d'euros més a les entitats que conformen el tercer sector social en la Comunitat Valenciana.

 

En la mateixa esmena dels populars, sol·licitaven incrementar la subvenció aquest pròxim any per a l'associació ADISTO, que treballa per la integració de les persones amb discapacitat a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.