Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Policía Nacional Policía Nacional
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Desembre del 2020
SUCCESSOS

Amenaça amb "rajar" un home que mirava com discutia amb la seua parella

La policia li va detindre més tard en un parc de Torrent després d'intentar robar a una altra persona i està acusat de dos delictes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home, de 45 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor de delictes d'amenaces i un altre de robatori amb violència o intimidació en grau de temptativa. Els fets van ocórrer aquest diumenge passat sobre les quatre de la vesprada prop d'un parc torrentí on segons crida rebuda a la Sala del 091 un home estava forcejant amb una dona i portava un ganivet.

La patrulla va esbrinar que moments abans el sospitós, pel que sembla hauria mantingut una forta discussió amb la qual semblava la seua parella i en veure que era observat pel requeridor, se li va acostar amenaçador amb un ganivet dient-li que l'esberlaria. Posteriorment, l'agressor es va endinsar al parc i esgrimint el mateix ganivet, pel que sembla va intentar robar a un altre home, moment en el qual van arribar els agents amb l'ajuda d'un testimoni.

Les característiques aportades en l'anomenada a la Sala del 091, i que es trobava molt alterat, per la qual cosa immediatament ho van interceptar. Davant tals fets els policies ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus i un altre de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa. Després de la detenció va agredir als agents i es va autolesionar.

"Com em denuncies et mate"
Cal destacar que mentre els agents realitzaven la seua labor l'ara detingut li cridava a una de les seues víctimes “com em denuncies et mate” i posteriorment en el moment que l'introduïen en el vehicle policial, va atacar a un dels policies provocant el trencament de l'equip de transmissions, així com s'acte va lesionar una vegada a l'interior del cotxe. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.69.49

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.