Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Desembre del 2020

Vox diu “No a l'atropellament de la Llei Celaá”

Des del grup Vox Torrent consideren que estem davant una desobediència de l'art. 27.3 de la Constitució Espanyola que, “obliga els poders públics a garantir el dret d'uns pares a educar als seus fills conforme a les seues pròpies conviccions morals i religioses”. 

Aprofitant la manifestació del passat diumenge 20 de desembre en contra de la Llei Celaá, el grup municipal VOX TORRENT va acudir per a unir-se a les reivindicacions sobre novena llei educativa de la democràcia que va eixir amb 177 vots a favor i 165 en contra, en paraules del grup municipal: “ una altra llei més sense consens! A la ministra Isabel Celaá, en canvi, li ha faltat temps per a la seua elaboració, secundada per part dels enemics d'Espanya, EH Bildu, Unides Podemos, Esquerra Republicana de Catalunya… llei on s'ha exclòs a la comunitat educativa, sense intentar abans arribar a un consens amb l'oposició, la qual cosa significa mantindre la inestabilitat permanent del nostre sistema educatiu.” 

 

Des del grup Vox Torrent consideren que estem davant una desobediència de l'art. 27.3 de la Constitució Espanyola que, “obliga els poders públics a garantir el dret d'uns pares a educar als seus fills conforme a les seues pròpies conviccions morals i religioses”. 

 

Tal com afirmen: “És lamentable transmetre als nostres descendents fills i néts una llei que fomenta la mediocritat, en passar sense límit de suspensos. Això, probablement, és la pitjor herència de l'esquerra, traslladar a les noves generacions que les coses es poden aconseguir sense esforç. Aquesta llei fa cas omís i infringeix clarament el principi d'unitat de la Nació perquè dóna cobertura legal a l'absència de l'espanyol a les aules de Catalunya, País Basc, Galícia, Balears i Comunitat Valenciana.  Cal recordar que l'Estat s'estalvia a l'any 10.718 milions d'euros amb l'escola concertada. Recordem i meditem que a Espanya hi ha més de dos milions d'alumnes que estudien en alguna de les 3.500 escoles concertades, en elles fan classe més de 130.000 professors. Aquesta llei pretén modificar, l'educació especial, la qual, pese al clam dels pares afectats, també desapareixerà.”

 

El passat 3 de desembre, en el Ple municipal es va debatre les conseqüències d'aquesta llei: “Des del grup municipal VOX TORRENT diem NO a la Llei Celaá i demanem, enfront de l'expansió de la mediocritat que proposa l'esquerra, una educació de qualitat per a tots que convertisca als nostres fills en el millor recurs per a garantir el futur pròsper d'Espanya.”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.240.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.