Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Desembre del 2020
ESPORTS

Derrota a domicili del NB Torrent enfront d'un Llíria que no perdona

Tocava visitar l'històric Pavelló del Pla de l’Arc en una nova jornada de Lliga EBA per a enfrontar-se a un dels conjunts amb més història del bàsquet, el CEB Llíria.

Acabat de celebrar el 30 aniversari de l'ascens a ACB, el conjunt edetano ve de realitzar una gran primera volta que li situa entre els tres primers classificats amb opcions d'ascens.

Els torrentins arribaven al partit després d'una bona setmana d'entrenaments que es va veure reflectida en l'inici del xoc. El domini físic dels locals feia presagiar una trobada sense molta història, no obstant això, els de Torrent van eixir sense cap complex a pista. L'encert en els primers minuts d'homes com Pablo Murcia i David Carratalà situaven al NB Torrent per damunt en el marcador.

Arribat el segon quart, Llíria va donar entrada a dues dels seus jugadors més experimentats i
aquests van realçar al seu equip de nou. Així i tot i malgrat el dominant joc interior del rival,
Alejandro Terrades va aconseguir controlar el rebot i enllaçar diverses accions pròximes al cércol que
van aconseguir igualar el marcador arribat el descans (40-40).

Després de la volta de vestuaris Refitel Bàsquet Llíria va trobar bons tirs i combinacions amb
els seus homes més grans, enlairant-se així lleugerament en el marcador Marc Torres va canviar l'esquema dels de Torrent i va ajuntar en pista a diversos dels seus homes més defensius. Van pujar línies i van tancar els espais on més còmode es trobava el rival. En atac, diverses canastres de Joan Carratalà permetien tornar a ajustar el marcador mancant els minuts finals. Al final de la trobada un 82 – 67 que fa gust de poc malgrat la bona faena contra un dels equips més complets de la lliga. L'encert final d'homes com Rubén Ramos, Víctor Pérez i Ió Galarza va resultar determinant. Sense temps per a molt, aquest dimecres el  Nou  Bàsquet Torrent visitarà la pista de  CB Port de Sagunt per a disputar un de les trobades ajornades abans d'arribar a l'aturada nadalenca.