Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de Desembre del 2020
FALLES

Les falleres majors de Torrent promocionen la campanya de regal faller en Nadal

Alicia Pallardó i Sandra Peris visiten els comerços locals adherits a la campanya Save The Falles per promocionar  els regals fallers en Nadal

A pocs dies per Nadal, les falleres majors de Torrent, Alicia Pallardó i Sandra Peris, visiten els comerços de la ciutat per promocionar la campanya nadalenca “Aquest Nadal si falles,  encertes”, sorgida de les falles de Torrent per fomentar el comerç torrentí i dinamitzar les vendes del sector de la indumentària i de regal faller.

 

La campanya consisteix en el disseny de 10 Prints Arts, creats per il·lustradors torrentins, on es mostren diferents vessants de la festa i racons de la ciutat que es podran adquirir en les empreses d’indumentària i de regal faller. La campanya, que s’articula sota el logotip Save the falles, també compta amb xapes, imants i tres dissenys diferents de tasses de desdejuni, que transmeten un missatge positiu davant la pandèmia i que amb toc d’humor són el regal perfecte per detalls de Nadal o regal d'amic invisible.

 

Així, Sandra i Alícia han pogut conversar en els comerciants de Torrent i s’han interessat per la situació dels comerços de la ciutat a la vegada que els han donat ànims per seguir. La primera parada ha sigut la tenda de regals fallers, Aldiesport, seguida de la tenda d’indumentària Sendra, per després visitar Sergio Esteve i la tenda de regals Baladí. Esta particular ruta de la seda continuava per A l’Antiga i L’insignier, on ha conegut el procés d’elaboració d’una insígnia fallera i per últim han acabat en 25 Alfileres. Des del col·lectiu faller de Torrent consideren que és el moment de donar suport a estes empreses que s’han quedat fora del pla de xoc que van elaborar junt amb l’ajuntament i que recollia una subvenció finalista centrada en els artistes fallers, múcics, floristes, pirotècnics i impremtes del llibret.

 

Els regals es poden comprar físicament en estes tendes. Els PrintArts  estan firmats a mà per 10 dissenyadors torrentins de primer nivell com ara: Alberto Silla, Gio, Eugenio Simó, Juanjo Gasull, Amparo Requena, Adrián Herreros, Raquel Puchades, José Luis Campillo, Ariadna González (Cap de Suro) i Ana Hernández. La idea es moure al públic faller i que visite els comerços per vore en primera persona les ofertes en les respectives tendes, que en el cas de la indumentària arrien fins un 60 i 70 % de descompte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.107.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.