Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Desembre del 2020
SANITAT

La Generalitat rebaixa a 6 les reunions de persones per Nadal i l'horari a les 23:00

El president Puig sorprén amb una mesura "dolorosa" i prohibeix també l'entrada i eixida a la Comunitat. La nit de Nadal i Cap d'Any fins el confinament nocturn es retrasa a les 24:00

Màxim de 6 persones en reunions per a tindre un nadal de "Alegria Responsable". Així ha qualificat el president Ximo Puig les mesures que es prendran de moment fins a passat el mes de gener després de l'increment de casos en la Comunitat Valenciana i Espanya en els últims dies. Amb to seriós, Puig ha avisat que és necessari prendre sacrificis per a cuidar la salut dels quals més ens importen i salvar també l'economia fins que avance la vacunació.

A partir del dilluns s'endureixen les mesures sanitàries que avancen el confinament a les 23.00 hores fins a passades les festes, amb solo la excepció de la Nit de Nadal i la Nit de Cap d'Any que serà fins a les 24:00 hores. La mesura més dura serà sens dubte la limitació de les reunions de menjars i sopars fins a un altre avís a un màxim de 6 persones de 2 grups convivents. Finalment, s'impedirà l'entrada de persones d'altres comunitats.

Toc de queda avançat en Nit de Nadal i Nit de cap d'any
El consell interdepartamental ha acordat avançar el toc de queda en la Comunitat Valenciana s'avança a les 23 hores, a excepció dels dies grans de Nadal. Aquestes mesures s'apliquen després de l'empitjorament de la situació epidemiològica en tot el territori autonòmic després del passat festiu del Pont de Desembre. El tancament perimetral en la Comunitat Valenciana seguirà en vigor durant els dies de Nadal. La mobilitat queda, d'aquesta manera, limitada a les tres províncies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.39.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.