Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Desembre del 2020

Antoni Pardo guanya els Jocs Florals

La falla Ramón y Cajal celebra 9 mesos desprési de manera telemàtica el concurs dels Jocs Florals, amb la col·laboració l'Ajuntament de Torrent.

La falla Ramón y Cajal celebra 9 mesos desprési de manera telemàtica el concurs dels Jocs Florals, amb la col·laboració l'Ajuntament de Torrent. El mes de març passat es va suspendre el concurs a uns dies de celebrar-se per culpa de la suspensió de les falles i el decret de l'estat d'alarma que paralitzava tota la vida social i econòmica.  

 

Després de barallar diverses opcions, la falla organitzadora va decidir celebrar-lo de manera telemàtica des del saló d'actes del consistori. Respecte a la XXXVI edició dels jocs florals infantils, la falla Ramón y Cajal ha guanyat en la modalitat A, en concret parlem de la xiqueta: Maria Loreto Coronado Furió, amb "un somriure sedós", de la falla Ramón y Cajal. Mentre que el segon premi ha sigut compartit per Belen Molina Puig amb, "els iaios haurien de ser immortals". de la falla Ramón y Cajal Falla; i Jaime Herreros Torres amb "vull ser president", de la Falla escultor Vicent Pallardó.

 

Els premiats en la categoria B han sigut: el 2n premi, per a la xiqueta Carla Pallardó García amb, "Tic-tac", de la Falla Sedaví i el 1r premi per a Carmen Furió Gómez amb, Lliris blaus, de la Falla Sant Roc.

 

Respectea  la modalitat adulta, els XLIV premis dels Jocs Florals han quedat de la següent manera: 3r premi per a Natalia Meng Botella de la Vall amb "la màgia de Sorolla", de la falla Ramón y Cajal. El 2n premi ha sigut per a Fernando Furió Soriano amb "vull pensar que està adormida", de la falla Ramón y Cajal (tot un històric en el concurs i que fa faltar uns mesos enrere.). Mentre que el 1r premi ha sigut per a Vicente Mora Alonso amb, "tornarem a ser eterns" de la falla Antoni Pardo.

 

Tal i com consta en les bases, valorant la suma de totes les obres presentades per cada comissió, sense comptar amb la falla organitzadora, el premi a la falla guanyadora és per a la falla Antoni Pardo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.70.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.