Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Desembre del 2020
ESPORTS

Jaume Ballester es proclama campió d'Espanya d'Enduro en la categoria de 85 cc

El jove motociclista de Torrent es va imposar en l'última prova de la RFME Copa d'Espanya d'Enduro Infantil, que es va celebrar el passat 13 de desembre en el Circuit Ricardo Tormo

El torrentí Jaume Ballester es va proclamar campió d'Espanya en la categoria de 85 c.c. en l'última prova de la RFME Copa d'Espanya d'Enduro Infantil, celebrada el passat dia 13 de desembre en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste (València).  El pilot de andreu28competición es va imposar així en una prova molt completa, amb trams de rambla, corbes planes amb una mica d'herba i passos de pedra lents que requerien d'una gran tècnica. Després d'aquest triomf, el jove motociclista *torrentino planeja fer el salt a la categoria de 125 c.c., encara que per edat fins i tot podria romandre un altre any en la seua categoria actual.

A més, als seus tretze anys d'edat, Jaume Ballester ja pot presumir de trajectòria, ja que també ha aconseguit el tercer lloc en el campionat de la Comunitat Valenciana de Pequenduro i el dècim en el campionat d'Espanya de la mateixa disciplina. Així mateix, cal destacar que Jaume Ballester practica motocròs, modalitat en la qual enguany ha obtingut la medalla de plata en el campionat de la Comunitat Valenciana.