Dijous, 17 de Desembre del 2020
FUTBOL FEMENÍ

El Monte-Sión guanya el seu partit davant l'Aldaia per 5-0

Aquesta jornada era molt important, ja que es jugava en el Sant Gregori "A", amb públic en la graderia i davant el segon de la lliga

Com s'informava en les últimes jornades, l'amateur "A" del CD Muntanya *Sion vènia demostrant el seu camí ascendent, aquesta jornada es titllava de molt important, ja que es jugava en el Sant Gregori "A", amb públic en la graderia i davant el segon de la lliga la UD Aldaia. L'encontre era necessari guanyar-se per a seguir enganxades als llocs alts de la taula i vaja si es va fer, es va guanyar amb autoritat.

Els primers 45 minuts van ser superbs de tot l'equip, els millors minuts disputats en el que portem de lliga, es va veure un equip ambiciós amb ganes de competir i fent les coses quasi perfectes, les de Vero van dominar en totes les facetes pressionant l'eixida de pilota des de l'àrea contrària, dominant el centre de camp amb Alba com mig defensiu que a més mane la pilota al travesser en el primer minut després d'un lliure directe i Alícia dirigint l'esfèric als laterals perquè Mar per l'esquerra i Sandra Hidalgo per la dreta entraren com a fletxes en àrea rogeta i ficaren pilotes a una guerrera Sandra Gil que es barallava asta amb la seua ombra, les poques arribades visitants que arribaven eren resoltes sense problemes per les seues centrals Adriana i Jènnifer deixant a Núria com a mera espectadora.

El primer gol obra d'Andrea arribe molt primerenc, minut 4 per a il·luminar l'1-0, el segon es va fer esperar i no arribe asta quasi la primera habitació d'hora per mitjà de Sandra Gil que va fer el gol del partit en jugada personal i quasi sense angle per a fer el 2-0, el 3-0 arribe en el minut 18 per mitjà de Sandra Hidalgo en rematar un centre de Jènnifer des de la dreta, aquest gol destrosse a les aldaieres que a penes donaven dues passes seguides el domini i control de l'esfèric era total de les col·legiales que arribada la mitja hora Mar Pérez rematava al fons de la xarxa el 4-0, amb el temps complit i en el descompte Jènnifer cap al 5-0 en rematar un penal, per a segons després anar-se'n al descans.

La segona meitat les col·legiales amb tot a favor seu es van limitar a controlar el partit, portant la trobada al centre del camp i enxampar l'esquena de les rogetes que a penes arribaven a l'àrea torrentina trobant-se amb una defensa avançada que tapava totes les entrades, per la qual cosa no va haver-hi moviment en cap de les porteries arribant al final de la trobada amb el 5-0 de la primera meitat, amb la victòria de les torrentines que donaven un colp d'autoritat i el millor amb bona imatge i millor joc.