Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Desembre del 2020
PRESSUPOST 2021

Compromís adverteix de greus errades de personal als pressupostos de 2021

Segons els valencianistes, un important assessor d’alcaldia, que s’incorporà al staff de Jesús Ros fa uns mesos, no consta en aquest llistat de personal

El govern municipal de Torrent, compost per PSOE i Ciudadanos, va presentar el projecte de pressupostos de 2021 per a l’Ajuntament, els seus organismes autònoms (Junta Local fallera, Fundació Esportiva Municipal i Consell Agrari), així com les empreses municipals (Recaptació Torrent, IDEA’t i Nous Espais). Aigües de l’Horta no computa dins del pressupost consolidat, en ser una empresa mixta gestionada per la multinacional francesa Suez Enviroment.

 

Arran d’aquesta proposta de pressupostos, des del grup municipal de Compromís es va presentar una bateria de 30 preguntes i peticions d’informació, entre les quals es trobaven diferents qüestions relatives a la Plantilla de Personal de cara a l’exercici 2021. El capítol del personal dels ajuntaments s’arreplega en un document adjunt al pressupost, i és de presentació obligatòria abans de de dur-lo a votació tant a les comissions informatives del Ple com a la pròpia sessió plenària.

 

Així doncs, un important assessor d’alcaldia, que s’incorporà al staff de Jesús Ros fa uns mesos, no consta en aquest llistat de personal, motiu pel qual des de Compromís es va preguntar al regidor de pressupostos, el socialista Andrés Campos, que s’indicara en quin document es constata que forma part del personal de confiança de l’alcalde Ros.

 

A més, al document de la Plantilla apareixen els noms i cognoms de dos becaris que també treballen per a alcaldia, dels quals un d’ells supera l’any en l’Ajuntament de Torrent; “no sabem quins criteris de selecció i en funció de quins paràmetres l’alcalde ha triat aquestos becaris, donat que també són personal de confiança, en no estar adscrits a cap servei administratiu sinó a òrgans polítics”, ha declarat el regidor de Compromís Pau Alabajos, que també ha recordat a l’alcalde que mentre la informació dels grups municipals en matèria de personal és totalment transparent, sembla que amb el personal d’alcaldia no passa el mateix.

 

A més dels assessors de l’alcalde, la Plantilla de Personal conté diferents errades detectades per Compromís, com la inclusió d’un agent de la policia mort, o una inspectora de la policia ja jubilada, que a més era la comandament de la unitat operativa de la Policia Local de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.81.106

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.