Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Desembre del 2020
CIUDADANOS

BON NADAL I FELIÇ 2021

Tots desitgem que el proper any siga millor que el que ja deixem.  En estes dates assenyalades, sempre ens agrada fixar-nos objectius per a l'any nou i intentem no repetir els errors de l'anterior. És a dir, ens proposem reptes nous i complim amb les tradicions per a acomiadar el Cap d’any amb esperit de superació.

 

Enguany tots els desitjos i reptes si caben seran encara majors. Amb ganes de fer front a un 2020 que ha sigut tràgic a nivell mundial en haver-nos vistos afectats per la cruel pandèmia de la Covid-19 que ha provocat nombroses morts per tot arreu i que ens ha deixat també tocada l’economia global. Especialment, lamentem i recordarem els familiars, amics i veïns que no tornarem a veure en uns moments tans especials al mes de desembre.

 

Per això, ara més que mai, hem de mantidre la serenitat i l’esperança per rebre el 2021 amb tota la força i energia. Per a recuperar la tan anhelada “normalitat” o almenys, una “nova normalitat” que ens permeta reprendre la nostra vida del 2019. Encara que ja sabem que res serà igual.

 

No obstant això, a Torrent acomiadarem l'any amb les nostres famílies complint amb les mesures anunciades per Sanitat. Segur que seran unes campanades diferents. Doncs els actes es faran pensant en la salut de tots. És una responsabilitat compartida. Hem de donar suport per a aconseguir que dins d’unes festes atípiques que ens esperen, les passem de la millor manera possible.

 

Des d’esta exemplaritat hem d’esforçar-se pels més xicotets de la ciutat, el nostre futur de Torrent. Precisament, els més menuts mereixen viure les vacances nadalenques amb la il·lusió de sempre. A més de reunir-se amb les seues famílies, tenint en compte la presència limitada o tan sols el propi nucli, hem de mantindre-los en la màgia i la felicitat que desprenen esperant el dia de Santa Claus o al mes de gener, l'arribada dels Reis Mags.

 

Des del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Torrent desitgem a tots els torrentins i torrentines que passen unes Bones Festes. Volem transmitir-vos un missatge ple d’afecte, comprensió i solidaritat. Valors tan necessaris en un temps que ens ha tocat viure per continuar lluitant en el dia a dia i agrair-vos la vostra inestimable participació per treballar en la millora i transformació del nostre municipi.

 

Per concloure, vull recordar la importàcia de disfrutar sempre que es puga de la família i els amics. Aprofite estes línies per a animar-vos a apostar per una mobilitat sostenible, gaudir de la nostra hostaleria, contribuir amb el nostre comerç local i fer ús dels mercats ambulants, ajudar a les entitats del nostre poble i com no, conèixer millor El Vedat, un entorn de naturalesa meravellós.

 

Bon Nadal i Feliç 2021!

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.199.138

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.