Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Desembre del 2020
PARTIDO POPULAR TORRENT

Viure per als demés

La ciutat de Torrent compta amb un grup innombrable de col·lectius que, diàriament, presten el seu temps i esforç per a millorar la vida dels demés. Em referisc a entitats, sense ànim de lucre, que des de l'altruisme dels seus integrants ajuden a altres persones per a contrarestar les seues manques, en diferents àmbits de la seua vida. El voluntariat sempre ha tingut un fort arrelament a la nostra ciutat, ja siga en èpoques de menor necessitat o en circumstàncies més crítiques. Però és en estes últimes quan el seu paper es converteix en determinant i suposen una llum en la foscor per als quals pitjor el poden passar.

 

Exemple d'esta importància és l'actual situació de crisi sanitària i econòmica, on massa persones s'han vist afectades, ja siga quant a la seua salut o al seu benestar econòmic. Però un sector no ha tingut objeccions a plantar-li cara al virus i mantindre el seu compromís amb la resta de la societat. El Tercer Sector ha continuat eixint al carrer tot l’any, com sempre, per a continuar la seua labor altruista d'atenció i ajuda als més necessitats. La situació ha tret de la societat el millor d'ella, col·laborant econòmica o personalment per a enfortir i permetre que la labor d'associacions i entitats sense ànim de lucre no parara.

 

La societat torrentina ha tornat a demostrar, una vegada més, que quan cal, sap estar a l'altura i posar la seua voluntat a combatre les pitjors situacions. Enguany, per desgràcia, Torrent ha hagut de veure com els seus ciutadans donen el do de pit davant l'adversitat. Confecció de màscares domèstiques, distanciament social, modificació dels hàbits de vida o permanéixer setmanes i setmanes a les seues cases, han sigut els esforços que la gran majoria han realitzat per a enfrontar a la COVID-19. El 99% de Torrent ha complit amb les noves condicions que ens ha portat el 2020; l'altre 1%, insolidari, no mereix ser ni esmentat.

 

Per totes estes raons, la meua última columna d'enguany per a La Opinión de Torrent, no podia anar dedicada a ningú més que als ciutadans de Torrent que han donat tot de si mateixos durant 2020 per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària i econòmica, sense demanar res a canvi. Esperem que 2021 ens porte pel camí de la recuperació i la normalitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.210.224.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.