Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Desembre del 2020
VOX

UN NADAL RESIGNAT

Estimats torrentins: En aquestes dates pròximes ens hauria agradat dirigir-nos als ciutadans amb major optimisme i certitud; no obstant això, aquest 2020 passarà a la història com un dels majors assots del segle XXI i el seu Nadal seran, desgraciadament, de les més tristes registrades en quasi 100 anys. Vindran marcades, sens dubte, per la pèrdua de éssers estimats, els que es van anar per circumstàncies alienes a la Pandèmia i els 70.000 morts a conseqüència de la Covid-19.

 

A aquesta circumstància tan greu cal sumar-li les conseqüències econòmiques que ha provocat els vaivens d'un govern ineficaç, irresponsable i negligent. També serà molt trist per a tots aquells que tenen els seus éssers estimats més enllà de les nostres fronteres i que, a causa de les restriccions de mobilitat, hauran de romandre als països on residisquen; o aquelles famílies la normativa de viatge de les quals també afecte els desplaçaments entre Comunitats Autònomes i que, hui dia, encara no coneixem amb exactitud a causa de les sacsades del Govern.

 

L'any 2021 no vindrà exempt de problemàtica, perquè veurem les conseqüències econòmiques de les decisions preses en 2020; de l'aprovació d'uns pressupostos generals inversemblants que suposarà una asfíxia i enfonsament per a l'autònom, comerciants i empreses; així com importants repercussions per a tots els ciutadans. A escala local, sol·licitem uns pressupostos coherents i sensibles amb la situació econòmica; en els quals les subvencions innecessàries o que no vagen associades a cap entitat de caràcter mercantil, siguen suprimides per a poder compensar les partides relacionades amb els impostos i alleujar la butxaca dels torrentins.
 

Des del grup municipal VOX TORRENT no voldríem acabar aquest comentari sense solidaritzar-nos amb aquelles famílies de Torrent que han perdut als seus éssers estimats, amb aquells que per circumstàncies de mobilitat no podran desplaçar-se, amb aquells que han patit un impacte econòmic directe, amb el sector de l'hostaleria, comerç, oci i turisme; i en general, amb els ciutadans de Torrent que, d'una forma o una altra, s'han vist repercutits per les conseqüències de la pandèmia. La responsabilitat que recau en el nostre grup és la de lluitar per tots els sectors afectats i retornar el benestar als torrentins; continuarem exigint a l'equip de govern de Torrent respostes immediates, protecció per al sector econòmic i màxima responsabilitat en l'ús dels diners públics.
 

Per als creients, el significat de Nadal enguany cobra una rellevància especial; són temps de posar en alça els valors cristians de concòrdia, humilitat i generositat; tan injuriats en la nostra societat; i no oblidar els motius de la seua celebració, el naixement de Déu en la seua forma humana. Desitgem que les famílies puguen celebrar un Nadal digne malgrat la tristesa instal·lada en moltes llars, demanem igualment responsabilitat i prudència en les reunions familiars i, per part nostra, continuarem lluitant per recuperar el benestar a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.41.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.