Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Dilluns, 14 de Desembre del 2020
FUTBOL

Un Sant Gregori amb públic pateix davant la derrota del Torrent

Més de 9 mesos després el feudo torrentí va acollir públic complint amb les mesures de seguretat i no superant els 150 espectadors. Finalment els de Santi Marín varen caure per 0 a 2

Després de 27 anys i 9 jornades el públic del Sant Gregori tornava a gaudir d'un partit de Tercera Divisió. Encara que, amb un aforament limitat a 150 espectadors, l'afició taronja va tornar a fer-se sentir des de la graderia i va animar a l'equip en tot moment malgrat la derrota.

Arribava l'equip de Santi Marín de golejar a casa del CD Acer i rebia la visita d'un jove Vila-real CF "C" al qual se li resistia la victòria i es disputava juntament amb el Paterna CF la condició de rei de l'empat del grup. La primera meitat va transcórrer sense moltes dificultats per als de Santi Marín que van eixir més incisius i van generar més perill en l'àrea contrària. Així doncs, superat el quart d'hora de partit, de les botes de Pedro va arribar el primer avís amb un va intentar de vaselina llunyana que va obligar a Durán a lluir-se per a evitar el gol.

El Torrent va sumar alguna arribada més amb perill abans del descans i en l'última de la primera meitat el jutge de línia anul·lava, per un supòsit fora de joc, la posició franca de Germán que li deixava només davant del porter.
En la represa, va començar el Torrent Cf donant el primer avís amb una gran triangulació entre Peris, Montoliu i Pedro que va acabar amb l'esfèric als peus de Germán per a forçar el servei de cantonada en una jugada amb molt de perill.

Pocs podrien presagiar els següents deu minuts de partit que, fet i fet, decantarien el xoc a favor del conjunt castellonenc. El filial, dirigit per Miguel Ángel Tena va agafar l'esquena a la defensa taronja i va permetre a Pispada plantar-se només davant Toni Belmonte i cedir perquè Forés marcara a plaer. Era el minut 49.

L'equip va tractar de reaccionar, i un minut després l'àrbitre sancionava una suposada falta en atac de Germán en una jugada que va acabar amb la pilota en el fons de la xarxa. Decisió molt protestada per la graderia del Sant Gregori. Per desgràcia, no seria l'última. En la següent jugada, un altre error evitable en la defensa del Torrent CF servia en safata el gol al Vila-real i el recentment incorporat Pacheco ampliava la diferència en el marcador. Minut 55 de partit i tocava remuntar dos gols.

Va moure Santi Marín la banqueta donant entrada Yassine i Josevi mentre el Vila-real CF "C" es va dedicar a deixar passar el temps i perdre temps amb massa assiduïtat i, gràcies en part, a la permissivitat per part del col·legiat. El mateix col·legiat que en el minut 75 no va veure penal per unes mans dins de l'àrea grogueta que va posar en peus al Sant Gregori contrariat davant la negativa de l'àrbitre a assenyalar la pena màxima.

L'equip no es va rendir, primer Boris, i després Marc i David van entrar per a tractar de resoldre algun dels atacs taronja, però el resultat no es va moure i el Torrent CF va patir la primera derrota de la temporada com a local enfront d'un Vila-real CF "C" que es va emportar un valuós botí del Sant Gregori més per demèrit del Torrent CF que per mèrits propis.

La pròxima jornada el Torrent CF ha de visitar al CD Roda, que aquesta setmana no ha disputat després de suspendre's el seu partit enfront dels recanvis Colón. D'aquesta forma, caldrà esperar per a confirmar si el Torrent CF disputarà el seu partit corresponent a la jornada 10.