BÀSQUET

Al NB Torrent se li escapa la victòria a casa enfront de CB Port Sagunt

Finalment els amfitrions van caure 67 – 75 en un partit molt igualat

Tornaven els afeccionats al Pavelló El Vedat i no hi havia millor manera de celebrar-lo que amb un
partit del nivell del qual vivim el dissabte. Des de l'inici tots dos equips van deixar clara la seua aposta. Els locals buscaven transicions ràpides que impediren als del Port assentar als seus homes més grans en la línia defensiva i els visitants tractaven de generar bons tirs per als seus exteriors, castigant també els seus interiors el rebot en tot moment.

Després d'una primera meitat igualada, el NB Torrent va entrar en el tercer quart amb les idees molt
clares. Diverses accions bones en defensa i una sèrie d'atacs enllaçats amb molt de criteri,
van permetre posar un +14 en el marcador. Si alguna cosa estava clara és, que els del Port de Sagunt no anaven a abaixar els braços. I així va ser.

En els minuts finals del tercer període van aconseguir reduir la distància gràcies al control del rebot ofensiu.
Entrat l'últim quart vivim un intercanvi continu de canastres fins que, en els minuts finals, el conjunt visitant va encadenar dues bones accions interiors més un triple des de la cantonada per a posar-se quatre punts per davant.

Els de Torrent van continuar lluitant i un triple de David Carratalà feia albirar una possible remuntada final. Els de Marc Torres van pujar les línies defensives i van tractar de forçar l'error rival a través d'una bona pressió. Llàstima que aquesta, fruit d'un dubtós criteri arbitral, acabara en unes faltes que van permetre als del Port distanciar-se en el resultat final.

Malgrat la derrota vam poder gaudir d'un gran ambient després de molts mesos sense afeccionats en les graderies. Entre familiars, jugadors de pedrera i veïns de Torrent, vam veure ocupats quasi els 150 seients permesos pel protocol Covid. Sens dubte la volta de la gent a les graderies suposa una gran notícia per a l'equip, ja que la seua presència fa que la pista del Pavelló El Vedat siga una de les més complicades de visitar pels rivals.