Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 07 de Desembre del 2020
ESPORTS

Derrota per la mínima del NB contra l'Innovacions Constructives Quesada a Godella

Jornada 7 (Partit ajornat): CB l'Horta Godella 82 – 78 Innovacions Constructives Quesada NB Torrent.

Arribaven tots dos equips amb la necessitat de sumar alguna victòria més enfront de rivals directes i amb la incertesa de no haver collit bones actuacions en els partits anteriors.

Els locals van entrar al partit molt encertats, establint un parcial ampli en els primers minuts. No obstant això, un temps mort de Marc Torres va fer que els de Torrent reaccionaren i aconseguiren arribar empat al final del primer quart.

En el segon període els visitants van gaudir d'un millor joc i van saber fer front al partit que proposaven els seus rivals. Al descans, lleuger avantatge per a Torrent (43 – 46). La segona part no va desentonar quant al vist en la primera. Un intercanvi constant de canastres i un bon grapat d'imprecisions per part de tots dos equips. I.C Quesada NB Torrent dominava els moments en els quals aconseguia córrer i arribar jugant per a generar els seus avantatges i Godella ho feia en estàtic gràcies al treball dels seus homes interiors, entre ells l'ex de Torrent, Luís Paños.

Al final una sèrie de pilotes perdudes i diversos atacs sense anotar van impedir als torrentins fer-se amb la trobada, anotant el base de Godella un triple sobre la botzina i deixant el marcador en 4 punts de diferència (82 – 78).