Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Diumenge, 06 de Desembre del 2020
FUTBOL

El Torrent CF ja és tercer en lliga després de golejar fora de casa a l'Acero per 0-3

Els de Santi Marín aconsegueixen la seua primera victòria fora de casa i sumen dues victòries consecutives

En posició de liguilla d'ascens, encara que amb un partit menys que l'Alzira i Catarroja. Els de Santi Marín comencen a ficar a punt la màquina i després de recuperar la solidesa defensiva, l'equip ja goleja a domicili a tot un Acero. La recuperació de la confiança de l'equip s'ha notat després de dues derrotes doloroses, i l'equip suma ja 11 punts, una victòria que val molt.

El Torrent CF va sumar la primera victòria a domicili de la temporada en la seua visita al Fornás imposant-se al CD Acer gràcies als punts en la segona meitat de Germán, Boris i David. El partit va transcórrer parell per a tots dos equips fins que els de Santi Marín es van imposar en el tram final de partit deixant una gran imatge sobre la gespa.

El xoc va començar igualat ens tots dos equips. El Torrent va partir d'inici amb dues novetats en l'onze titular. D'una banda, Charlie, en la porteria, debutava aquesta temporada; i per una altra, Sergi Montoliu, recent fitxatge que arribava aquesta setmana per a posar-se als ordes de Santi Marín. En la primera meitat, l'ocasió més clara va estar en les botes de Germán quan, faltant cinc minuts per al descans, al mà a mà enfront del porter va estavellar la pilota en el pal.

En la segona meitat, els locals van començar una mica millor que el Torrent CF i Santi Marín va començar a moure fitxa des de la banqueta. Boris entrava en el terreny de joc en el minut 66 per a decantar el partit del costat taronja. A penes quatre minuts de la seua entrada al terreny de joc, després d'una jugada iniciada per Juanjo en la banda oposada, el “16” del Torrent centrava per a Germán rematara en primera instància, i després del rebutge del portera, transformar en el 0-1. El davanter va tornar a marcar com ja fera front al Silla i suma 3 dianes en total. El Torrent CF va continuar creixent amb el pas dels minuts i Pedro enviava al pal el que podria haver sigut el segon després d'una gran jugada col·lectiva. Segon tant que arribaria, mancant 5 minuts, de les botes de Boris, que va transformar un penal comés sobre Jefrie i que va suposar també l'expulsió per roja directa del jugador local José.

Amb la victòria en la butxaca per als de Santi Marín, en temps de prolongació va arribar la punta del Torrent CF amb el tercer tant i convertir la victòria en golejada. El punt, en aquesta ocasió va ser obra de David rematant al segon pal després d'un centre des de la banda de Boris.

Amb la victòria de hui el Torrent CF se situa, amb 11 punts, en tercera posició de la classificació i rebrà la setmana que ve en el Sant Gregori la visita del Vila-real *CF “C”.