Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Dimarts, 01 de Desembre del 2020
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispànic cau a casa enfront del Saragossa per 0 a 4

Partit difícil per a l'Hispànic que s'enfrontava a un dels gallets de tot el grup 2, equip confeccionat amb jugadores de molt de nivell per a lluitar per l'ascens després de l'absorció del Sala 10 Emotion Saragossa de 1a Divisió

Dur càstig el rebut per l'equip torrentí davant Sala 10, l'equip aragonés va ser millor en el maneig de pilota, però les valencianes van ser més intenses. La falta de pegada novament els va fer pagar un altre partit en el qual van meréixer algun gol en el seu caseller.

El partit des de l'inici va ser molt intens per tots dos blocs, les aragoneses movien amb molta rapidesa l'esfèric per a tractar d'obrir la intensa defensa torrentina que emmanillava a les jugadores aragoneses, no obstant això les blanc-i-blaves van aprofitar en el minut 2 perquè Maces des de 15 metres traguera un fort i ras tret entre una mar de cames per a batre la porteria local i posar el 0-1, les de Gines, lluny d'afonar-se van pujar la intensitat amb marcatges individuals robatoris continus i repliques ofensives als atacs aragonesos.

L'encontre era un anar i vindre continu de tots dos blocs amb molts atacs, encara que amb escasses ocasions clares de gol, a penes quatre per a les locals i cinc per a les visitants arribant al descans després d'una primera meitat amb més maneig de pilota aragonesa i joc més directe de les torrentines amb el resultat de 0-1 per a les aragoneses.

La segona part va ser amb un inici similar a la primera meitat, les alternances seguien sobre el parc, però l'electrònic no es movia per la falta d'ocasions clares en totes dues àrees, fins al minut 32 no va haver-hi moviment en l'electrònic quan Lioba va aprofitar un rebuig de Rebeca per a fer el 0-2, l'equip torrentí va seguir amb la seua intensitat, fins i tot forçaven la màquina per a acurtar diferències.

Però la falta de gol de les torrentines continua passant factura, no obstant això la gran qualitat de l'equip aragonés va fer que en el minut 36 després d'una contra visitant va fer que Vicky posara el 0-3, amb el joc de cinc les valencianes van tindre alguna altra ocasió, però segueixen amb la punteria desviada i mancant escassos segons des de la seua àrea Mariajo va fer el 0-4 definitiu.

Victòria justa de l'equip aragonés que mostrà més qualitat a l'hora de definir les jugades, ressaltant també la gran faena de les torrentines en el partit perquè continuen mereixent recuperar l'olfacte de gol per a obtenir millors resultats.