Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Desembre del 2020
FUTBOL FEMENÍ

Les xiques de la Monte-Sión guanyen en la seua visita al Silla

El primer equip amateur femení es va desplaçar a Silla per a enfrontar-se a un dels equips forts del grup i es van emportar els punts a casa després de véncer per 0 a 3

El primer equip amateur femení es desplace a Silla per a enfrontar-se a un dels equips forts del grup, però l'equip col·legial des de la seua pobra imatge davant l'Alzira, l'equip de Vero ha anat fent un gir espectacular i cada jornada ha anat millorant el seu joc i el millor la seua actitud i ambició comptant amb golejades les últimes jornades.

Aquesta jornada en el municipal de Silla l'equip ha tornat a donar una molt bona imatge, han hagut de treballar molt per a superar a un Silla CF, que no l'ha posat gens fàcil sobretot la primera meitat, les blavenques han sabut controlar durant tota la trobada a les locals que en el minut 29, veien com Mar Pérez avançava a les torrentines 0-1 resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

La segona meitat les locals han intentat buscar l'empat però, les col·legiales s'han mostrat un equip molt seriós i ordenat i han controlat el partit, després dels canvis Vero ha donat més frescor a l'equip i en el minut 84 Sandra Gil cap al 0-2, amb les locals quasi entregades, Sandra Hidalgo ha materialitzat el 0-3 definitiu que alça a les torrentines a la quarta posició.

2a Regional Femenina Gº 2 "Lliga Valenta"
Xirivella CF "A" 1 CD Monte Sion "B" 3

De molt acceptable podem catalogar aquesta arrancada de temporada del filial dels femenins del CD Muntanya Sion amb xiques la majoria en edat fins i tot juvenil, enfrontant-se a equips molt consolidats i amb xiques i dones que en alguns casos quasi els dobleguen l'edat. L'equip aquesta donant una gran imatge de joc, aquesta jornada en la seua visita a Xirivella s'enfrontaven al Xirivella CF cuer del grup, encara que això no lleva mèrit a una victòria amb autoritat i amb el control del joc durant tota la trobada.

L'equip cada vegada va a més i continuen mostrant la molta qualitat que tenen, els primers 45 minuts es van mostrar superiors, ja des del minut 2 amb gol de Rebeca 0-1, el 0-2 va ser marcat per Zainab en el minut 44 i un minut després cap de nou el 0-3 per a anar-se'n al descans. La represa les locals ho intentaven, però les col·legiales controlaven el partit i la porteria torrentina mantenia la xarxa intacta asta que en el minut 80 Laura cap a l'1-3 definitiu.

Infantil Cadet Gº 2 "Lliga Valenta"
CFF Maritim "B" 0 CD Monte Sion 3

La perla dels femenins del CD Monte Sion aquesta sent tota una revolució aquesta temporada, hem de tindre en compte que la majoria de l'equip són de primer any i ho estan fent de meravella, van plantar cara al tot poderós València CF, van empatar a Aldaia i la seua victòria davant Maritim "B" les posa amb 4 punts i dos partits menys davant els equips alacantins de Villena i Estreles d'Alacant pendent d'assignar data.

El partit davant el Maritim va ser de clar domini torrentí que doblegaven a les valencianes en el minut 21 per mitjà de Lydia López i s'avançaven 1-0, el segon no tarde a arribar i dos minuts més tard Carla Martínez cap al 0-2 arribant al descans amb clar domini col·legial. En la represa l'equip va voler sentenciar la trobada, però el gol no arribe asta el minut 62 per mitjà de la seua golejadora Carla que cap al seu segon gol i posava el 0-3 definitiu.

Futbol Base Gº 3 "Lliga Valenta"
CD Monte Sion 1 Mislata CF "B" 4

Les més xiquetes s'enfrontaven al Mislata CF en una trobada en el qual la primera meitat van mostrar el coratge d'aquestes xiquetes primerenques, van plantar cara a un equip ja consolidat i més fet a més de disposar de diversos canvis fets que per desgràcia les col·legiales no disposen el que els obliga a un sobre esforç, rebent un gol en contra en el minut 17 per mitjà de Laura Martínez 0-1, les torrentines van traure el seu coratge i van anar per l'empat i la seua golejadora Diana posava les taules 1-1 en el minut 26 abans d'anar al descans.

La represa amb les col·legiales molt cansades per la gran faena de la primera meitat va permetre que les mislateres s'aprofitaren perquè una altra Martínez Lola fera en el minut 33 l'1-2 i en el minut 36 l'1-3 dur colp per a la gran faena de les xiquetes col·legiales en la primera meitat i com no hi ha dues sense tres una altra Martínez, Sara cap a l'1-4 en el minut 54 arribant al final de la trobada.