Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 30 de novembre del 2020
ESPORTS

Dura derrota del Nou Bàsquet Torrent a l'Alcora

Com a nota positiva de la trobada cal destacar el debut del jove Francesc Gómez en Lliga EBA, que va disputar els minuts finals aportant un triple, una falta rebuda i un robatori de pilota.

Tocava visitar una de les pistes més complicades de la competició. Davant esperava un l'Alcora que encara no coneixia la victòria. Els alcorins compten amb una de les plantilles més veteranes de la lliga, però també amb alguns jugadors joves que doten d'un gran equilibri a l'equip.

Començava el partit amb màxima igualtat. Les anades i vingudes en el marcador eren freqüents. El conjunt local tirava de casta i encert ofensiu, mentre que els de Torrent es mantenien amb ràpides transicions i l'encert d'un gran Andreu Casadevall des de la línia de tres.

Mancant pocs minuts per a finalitzar la primera part els de l'Alcora van enllaçar diverses accions anotant des de la línia de tres, fet que els va permetre arribar al descans amb 8 punts d'avantatge.

Iniciada la segona part vivim un partit molt diferent al que havíem vist durant els 20 primers minuts. El conjunt *torrentino no va saber reaccionar a la gran capacitat ofensiva dels locals. Mancats d'idees en atac i a la mercè de la gran capacitat rebotadora dels rivals en defensa, vam poder veure com la distància en el marcador augmentava amb el pas dels minuts.

En els minuts finals el NB Torrent va fer un gest de remuntada aconseguint retallar més de deu punts, però la reacció va arribar molt tard. l'Alcora va saber jugar molt bé les seues cartes i es va fer clarament amb la victòria (96-75).