Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de novembre del 2020
CULTURA

‘Torrent Històrica’ clausura la seua segona edició traspassant fronteres

El festival literari s'ha adaptat a les circumstàncies sanitàries i s'ha celebrat de manera 100% online 

El festival literari ‘Torrent Històrica’ va posar ahir el fermall d'or a la seua segona edició amb una jornada de clausura protagonitzada per Javier Olivares –creador i showrunner del “Ministeri del temps”- i la seua xarrada “El rècord de qui som”, dirigida per Miguel Coll, que va poder seguir-se a través dels comptes oficials de YouTube i Facebook de l'Ajuntament de Torrent i la web de l'esdeveniment www.torrenthistorica.com. 

 

“Un any més, Torrent ha sigut el centre de les mirades de la literatura històrica i la Cultura a nivell nacional i internacional”, destaca la regidora de Cultura, Susi Ferrer. A més, també ressalta la importància de “haver innovat per a realitzar el festival de manera telemàtica”, ja que “ha permés traspassar fronteres i consolidar el festival en el panorama cultural”. 

 

 ‘Torrent Hstòrica’ posa fi, així, a una edició marcada per les circumstàncies sanitàries, que han obligat a modificar el format per a poder realitzar el certamen de manera telemàtica. No obstant això, gràcies a l'esforç del consistori i de Terra de Llibres per adaptar l'organització i a la inestimable presència de professionals com Espido Freire, Carlos Fidalgo, Sebastián Roa, Alejandro Noguera, Alfonso Mateo-Sagasta, Dolores García, Rosa Montero, Laura Más, Antonio Penadés, Jerónimo *Tristante, Félix G. *Modroño o el mateix Javier Olivares, el festival ha resultat tot un èxit.

 

I és que, malgrat les dificultats i de celebrar-se íntegrament online, l'audiència ha respost amb escreix, com demostra el compte de YouTube de ‘Torrent *Històrica’; només en aquest canal s'han registrat 13.400 visitants únics, més de 15.000 visualitzacions i al voltant de 1.450 hores visualitzades. Xifres que se sumen a les obtingudes en els comptes institucionals. Així mateix, hi ha hagut un nombre important de visualitzacions procedents de Llatinoamèrica i, especialment, de Mèxic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.168.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.