Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de novembre del 2020
URBANISME

La comissió del soterrament del metro es reunirà el pròxim 2 de desembre

Ho ha anunciat la delegada d'urbanisme, Inma Amat, que ha acusat la portaveu del PP, Amparo Folgado de preocupar-se més "per fer-se la foto que de solucionar els problemes de Camí La Noria quan era alcaldessa"

La comissió per al soterrament de les vies del metro al seu pas pel barri de Camí La Noria es reunirà el pròxim 2 de desembre, segons ha anunciat la regidora d'urbanisme, Inma Amat a les preguntes d'aquest periòdic. Amat també ha aclarit que la comissió no s'ha reunit abans perquè, "ens trobàvem en la primera etapa de l'estat d'alarma i més tard perquè es va sol·licitar per a tractar en la comissió documentació tècnica, gens senzilla de realitzar pels tècnics municipals".

 

Amat ha aprofitat també per a acusar la líder popular, Amparo Folgado, de "preocupar-se més si es fes la foto ara que està en l'oposició que de solucionar els problemes dels veïns d'aquest barri". Segons la responsable d'urbanisme, les actuacions que s'han anat plantejant a l'ajuntament de millores en el barri, s'han anat executant, com a "eliminació de la torre elèctrica que tapava el pas de l'aigua, neteja de grafitis i pintura mural, xapat i il·luminació del passatge, aquests són exemples de sol·licituds que la senyora Folgado sent alcaldessa, no va voler que s'executaren malgrat les sol·licituds dels veïns".
 

Amat recalca que des de l'ajuntament es continua "treballant en el manteniment diari del barri". I finalitza apuntant que si, "després de les últimes pluges ha crescut més de pressa la vegetació i s'ha de netejar, esbrossar i arreglar la zona d'estacionament es farà, així com atendre aquells treballs que siguen necessaris i que els veïns saben que es realitzen de manera habitual i que sempre els atenem per al que necessiten i resoldre-ho com més prompte millor si és possible".
 

La responsable d'Urbanisme també ha puntualitzat les accions respecte a la fugida d'aigües fecals que va patir la zona fa uns dies i afirma que, "s'ha requerit a la comunitat de veïns i els hem assessorat perquè resolguen el problema en la seua xarxa de sanejament privada i s'eviten les molèsties que s'han estat generant en l'entorn i en les pròximes hores el realitzaran".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.196.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.