Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Divendres, 27 de novembre del 2020
BÀSQUET

El Nou Bàsquet Torrent cau davant un NB Paterna en ratxa

Partit d'anades i vingudes el que vivim aquest cap de setmana en el Pavelló El Vedat

Visitava Torrent un dels equips amb major potencial i experiència de la categoria, fet
que es va fer notar des del primer moment de partit. Els visitants van entrar en el primer quart fent gala del seu gran encert exterior i el seu bon fer ofensiu. Els torrentins van entrar en joc un poc freds i no va ser fins a mitjan primer quart quan van anar trobant el seu lloc en el partit.

La intensitat defensiva i les ràpides transicions ofensives van permetre retallar distàncies en el marcador i ens van fer gaudir d'un partit igualat. Entrat el tercer quart la distància continuava sent mínima, arribant a igualar-se el tanteig per diversos minuts. No obstant això, els de Paterna van aconseguir tornar a dominar la trobada. Els seus jugadors exteriors suposaven una amenaça des de totes les parts del camp i van trobar la seua millor ratxa en els minuts finals. Per a acabar, un marcador de 77 – 104 a favor del Nou Bàsquet Paterna, que no va fer justícia a la igualtat que vivim durant la major part del partit.

Els homes més destacats del conjunt local van ser els torrentins David Carratalà i David Calero, amb 17 i 15 de valoració respectivament, acompanyats d'un bon Dani Pérez en la pintura i un gran Marc Alberola en la posició de base. Aquesta setmana el Nou Bàsquet Torrent visitarà la pista d'Inalco l'Alcora Caixa Rural, un rival que encara no coneix la victòria en competició oficial, però que té en la seua plantilla a jugadors amb experiència i molta qualitat i que fa de la seua pista una de les més complicades per als rivals.