Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de novembre del 2020
FUTBOL SALA FEMENÍ

La falta de gol penalitza a l'Hispánic i perd per enfront de l'UE Les Corts

L'equip torrentí es desplaçava a terres catalanes per a enfrontar-se a l'equip revelació de la temporada i perd dos a zero

La falta de gol en el CEF Hispanic continua castigant els bons resultats de l'equip torrentí, quan et generen quatre ocasions i et fan dues i tu fas el mateix i no marques, el normal és deixar-te punts. L'equip es desplaçava a terres catalanes per a enfrontar-se a l'equip revelació de la temporada, les xiques del Mamut que en aquesta temporada estan mostrant malgrat la seua joventut la gran qualitat que atresoren i que les manté en la segona posició, amb diverses golejades en diverses de les jornades.

El partit des de l'inici entre catalanes i valencianes ha sigut igualadíssim on tots dos blocs han mostrat un futsal d'alt nivell i molt tàctic i físic on solament els xicotets detalls han inclinat la balança cap a les verd-i-blanques.

La forta pressió i marcatges de manera individual emmanillaven a vegades a les locals, predominant la defensa sobre els atacs que han brillat per la seua absència, molt poques ocasions de gol en totes dues porteries, encara que les locals han arribat alguna cosa més, mancant deu segons per a la finalització dels primers 20 minuts les catalanes han enxampat a les torrentines en una contra i han desnivellat l'electrònic per a imposar l'1-0 obra de Laura per a anar al descans amb avantatge. Primers vint minuts amb tot just un parell d'ocasions en cada porteria i sense tot just conseqüència.

La segona meitat amb tota la similitud de la primera, igualtat absoluta sobre el parc, on la tàctica ha prevalgut sobre la tècnica individual i col·lectiva que a penes ha brillat de manera individual, les ocasions de gol molt esporàdiques en totes dues porteries on les porteres han resolt amb brillantor el poc treball que els ha arribat, el partit malgrat que la forta intensitat ha sigut un partit molt net i de poques faltes ressaltant per damunt de tot.

El bon joc i la gran faena tàctica dels entrenadors, l'electrònic no ha tornat ha patit variació fins que mancant trenta segons amb les torrentines jugant de cinc i amb les catalanes tancades en la seua àrea, han interceptat l'esfèric per a aprofitar l'ocasió i posar el 2-0 final que de nou Laura ha enviat al fons de la xarxa.
Partit igualadíssim de les mamuts i les torrentines. L'equip català ha definit la trobada d'igualadíssim definint-se només en els últims segons i l'equip torrentí l'ha definit de molt igualat bolcat només per xicotets detalls.