Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de novembre del 2020
URBANISME

Ros anuncia vora un milió d'euros per reurbanitzar el nucli antic de Torrent

La Junta de Govern ha aprovat una modificació de crèdit que portarà al pla per a la seua aprovació

L'alcalde Jesús Ros ha anunciat una modificació de crèdit d'1.083.000 euros del superàvit de 2019 per a obres i inversions. Aquesta modificació s'ha aprovat en Junta de Govern i ara es troba en període d'al·legacions després del qual s'emportarà al ple per a la seua aprovació.
 

En aquest sentit, el màxim edil ha volgut recalcar que el 47 per cent d'aquesta inversió anirà destinada a inversions i projectes del barri de l'Alter, "quasi mig milió d'euros aniran destinats a projectes i inversions que són reivindicacions de l'associació de veïns de l'Ermita".

 

Ros ha destacat l'adquisició de 3 habitatges al carrer Verge de les Angoixes per 325.000 euros i quasi 200.000 euros en la redacció tècnica dels projectes de la resta de carrers pendents de reurbanitzar en aquest barri que també inclou la redacció del projecte de reurbanització del carrer Major des de la Casa de la Cultura al carrer Sant Tomàs.
 

Aquesta modificació de crèdit també inclou la construcció d'una rotonda al carrer Lepant que millorarà la mobilitat i augmentarà la seguretat en la confluència de cinc carrers amb una inversió de 111.000 euros. També s'inclou la renovació de la tanca de més de 200 metres del carrer Camí Reial del poliesportiu d'Anabel Medina per 90.000 euros. També s'invertirà en el canvi dels ascensors de l'edifici metre per 237.000 euros i la urbanització de dos solars per a aparcaments al carrer Sant Nicolás per 63.0000 euros.
 

També es destinarà 62.000 euros en la reurbanització de la cantonada de Mariano Puig Yago amb el carrer València després de l'adquisició d'un habitatge l'any anterior i també s'invertirà en la redacció dels projectes dels carrers pendents de reurbanitzar en la zona de Sants Patrons.
 

"En huit anys alguns van reurbanitzar un sol carrer"

L'alcalde Jesús Ros també ha volgut respondre a les mocions presentades per l'oposició donant suport a les reivindicacions de l'associació de veïns del barri de l'Ermita, que demanen un pla integral per al barri.

 

En aquest sentit el màxim edil ha recordat que "alguns que han presentat una moció només van reurbanitzar un carrer del barri en 8 anys". Ros ha volgut deixar clar que "aquestes obres són reivindicacions del barri des de fa dècades i estem reurbanitzant de manera integral el barri, és molt fàcil fer-se la foto, però és més difícil treballar i fer-ho sense esperar al registre d'entrada".

 

Campos també ha volgut respondre a l'oposició, "presenten tres mocions per a no escenificar que en realitat estan junts, sembla que ens vulguen tractar d'idiotes. A més, tant els delegats d'urbanisme com de participació ciutadana han anat a moltes reunions amb l'associació i han estat solos, sense cap representant polític".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.166.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.