Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de novembre del 2020
VEÏNAT

El Nadal il·luminarà la façana de l'Ajuntament per combatre la tristesa del Covid

La nova normalitat sense actes multitudinaris portarà major il·luminació per a evitar que es perda l'esperit nadalenc

L'Ajuntament il·luminarà la seua façana amb llum i so durant les festes de Nadal. La ciutat disposarà d'un enllumenat especial per a estimular el comerç local. Es destinaran 72.600 euros per a generar alegria i il·lusió en la ciutadania per a afrontar aquests moments tan difícils. Per segon any consecutiu, els alumnes i alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Vídeo, Discjòquei i So de l'I.E.S. La Marxadella donaran forma a la il·luminació nadalenca de la façana de l'edifici consistorial des del pròxim 8 de desembre.


D'aquesta manera, “aproximadament vint-i-dos estudiants treballaran durant les pròximes tres setmanes amb tècniques de Píxel Mapping per a regalar a la ciutat de Torrent un xou final -d'uns sis minuts de duració- compost per motius nadalencs innovadors que pretenen sorprendre els veïns de Torrent i visitants”, explica el responsable d'Imatge i So del centre, Víctor Pineda. A més, enguany aquest treball formarà part del projecte curricular del cicle.

 

Enllumenat especial en suport del comerç local
Paral·lelament, l'Ajuntament de Torrent disposarà un enllumenat especial orientat a estimular el comerç local i, al mateix temps, a crear un clima positiu per a l'ànim dels ciutadans –que, a causa de la pandèmia, han hagut d'enfrontar circumstàncies realment difícils-. “Aquestes festes farem un esforç excepcional per a respondre i fer costat als nostres comerços i portar l'alegria del Nadal als carrers de Torrent, especialment als més xicotets”, explica el regidor de Participació Ciutadana i Festes, José Pascual Martínez.


Per tant, durant aquestes dates, s'estendrà la il·luminació decorativa a noves vies de la ciutat, una iniciativa amb la qual s'espera que es propicien unes condicions que ajuden a incrementar l'activitat dels comerços locals, de manera que siguen més visibles i atractius. Igualment, també es pretén crear un ambient que genere alegria i il·lusió a la ciutat, especialment entre els xiquets i xiquetes.

Así se señala en el contrato publicado en la Plataforma de Contratación del Estado. Para la Navidad de 2020, el Ayuntamiento ha firmado un contrato por valor de 72.600€, de los cuales 60.000€ corresponden a la base imponible y 12.600€ al IVA al 21%.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.109.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.