Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de novembre del 2020
SUCESOS

Una fuita de aigues fecals inunda part de l'estació de Metro Torrent-Cami La Noria

Alabajos acusa al PSOE "d'abandonament municipal del barri per motius politics" amb el barri que demana el soterrament de les vies

Una setmana amb olor a merda. Així porten els veïns del barri i viajtjers que van cap a València desde l'estacio de Metro de Torrent-Cami La Noria. Diferents veïns i veïnes de Camí La Nòria han denunciat una fuita d’aigües fecals, en concret al passatge de Sant Joan, que uneix la principal artèria del Barri amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

 

Ha estat el propi veïnat de Camí La Nòria el que ha denunciat aquesta situació als grups de l’oposició, en concret a Compromís per Torrent, alertant que el problema està produint-se des de fa una setmana sense que la regidora d’Urbanisme i Via pública haja pres mesures per a solucionar-lo.

 

“Forta olor fecal i proliferació de panderoles” és el resultat de la falta de manteniment de la xarxa de clavegueram al barri, expliquen des de Compromís, on, a més a més, alerten que no és un problema exclusiu de Camí La Noria. La falta d’inversions municipals tant en el manteniment de la xarxa de clavegueram, com en la desinsectació i desratització de la mateixa, afecta especialment al centre històric de Torrent i als barris periurbans de la ciutat, ha explicat el Pau Alabajos, portaveu de Compromís.

 

El fet que un problema tan greu estiga produint-se des de fa una setmana, en una zona de pas intens de vianants cap a l’estació, prop d’un negoci de restauració i dels propis usuaris de metrovalencia, deixa ben a les clares que el rerefons de la falta d’intervenció del govern municipal de PSOE-Cs en el barri és únicament per motius polítics, on sembla que a Ros li molesta especialment que el veïnat li reclame, des de fa més de 30 anys, el soterrament de les vies del metro, una barrera física que impedeix Camí La Noria comunicar-se amb Torrent”, ha conclòs Alabajos.

 
Una fuita en una instal·lació privada de dues comunitats
Des de l'equip de govern, Inma Amat, ha critica a Compromís per no informar-se y publicar notes de premsa sense contrastar. "No existeix cap mena d'abandó en el barri de Camí La Sénia. El Sr. Alabajos de nou l'única cosa que li interessa és enganyar al veïnatge", i ha assenyalat que els veïns saben que "estem a la seua disposició quan ho requereixen, que poden contactar amb nosaltres quan requerisquen algun assumpte i intentem resoldre'l, com vam fer amb el xapat del passatge Sant Joan quan el van sol·licitar. Personalment cap veí m'ha comunicat el problema, com fan en altres assumptes en el barri, ni tampoc consta instància a l'ajuntament".

Segons la regidora d'Urbanisme, el problema es dóna en una instal·lació privada i no pública, una instal·lació que connecta dues comunitats de veïns i que passa pel passatge. "Quan es va detectar la fugida es va contactar amb la comunitat de veïns perquè se solucionara el problema. Si al senyor Alabajos li haguera interessat la problemàtica s'haguera interessat per esbrinar quin era el problema o almenys per consultar amb els veïns propietaris de la instal·lació i les comunitats afectades o interessar-se per la seua resolució, en lloc de fer una nota de premsa sense informar-se, únicament per a mentir i enganyar al barri".
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.176.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.