Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de novembre del 2020
PP

El PP denuncia que  el govern de Sánchez pretén pujar l'IVA del suc de taronja del 10% al 21%

Folgado: “si el govern pretén encarir el suc natural desincentivarà el consum d'un producte natural, saludable, recomanat per tots els experts i clau en l'economia de la Comunitat Valenciana”.

El Grup Municipal del Partit Popular de Torrent ha denunciat la pretensió anunciada pel Govern d'Espanya de gravar el suc de taronja al 21% en comptes del 10%, igual que s'incrementarà en els productes ensucrats.

 

Per a la portaveu dels populars de Torrent, Amparo Folgado “com si el camp valencià no tinguera suficients problemes ja, el govern de Pedro Sánchez pretén donar l'estocada als agricultors i productors valencians de taronges i mandarines”. A més, el Secretari General del PP, José Gozalvo que també és membre de AVA-ASAJA ha afirmat que és “és tot un despropòsit que el PSOE equipare al suc de taronja natural amb les begudes amb sucre afegit i gasoses”.

 

El PP de Torrent, que en la seua etapa de govern va promocionar entre els escolars el consum de suc de taronges de Torrent, amb la creació de la marca “Taronges de Torrent” que visitava cada centre escolar, denúncia que “si el govern pretén encarir el suc natural desincentivarà el consum d'un producte natural, saludable, recomanat per tots els experts i clau en l'economia de la Comunitat Valenciana”.

 

Des del Partit Popular han anunciat que demanaran una campanya municipal de promoció i augment del consum de suc natural en l'hostaleria de la ciutat. D'aquesta manera es potenciaria el consum i els avantatges saludables del consum de suc de taronges de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.38.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.