Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de novembre del 2020
DEPORTES

Compromís denuncia que Ros no accepta rebaixar les tarifes de la FDM 

Pau Alabajos: “L’actual govern no ha volgut valorar la nostra proposta de rebaixa per a les tarifes esportives, tot i sabent la situació econòmica de moltes de les persones usuàries d’aquestes instal·lacions municipals”.

La convocatòria sobre l’aprovació del pressupost de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent per a l’exercici de 2021 s’aprovà sense el consens dels seus membres.

 

El grup de Compromís va demanar una rebaixa de tarifes en els preus que la Fundació Esportiva Municipal cobra a persones jubilades, discapacitades, aturades i als joves, especialment donada l’actual situació econòmica de molts usuaris i usuàries d’aquestes instal·lacions públiques propietat de l’Ajuntament de Torrent.

 

La proposta de pressupost presentada pel govern municipal de PSOE-Ciudadanos no preveu tarifes específiques per a discapacitats físics i mentals ni per a aturats en relació a la piscina municipal.

 

Tampoc les tarifes del Poliesportiu Anabel Medina i del Pavelló d’esports “El Vedat” no han implementat cap preu especial que contemple la situació de les persones jubilades, discapacitades, aturades i als joves, que pagaran les mateixes tarifes exigides a la resta dels veïns i veïnes de Torrent.

 

Quant al conjunt de preus esportius presentats pel govern, des de Compromís es va demanar un gest cap a la població, reduint les tarifes en un percentatge global a pactar entre els grups municipals. Des del propi govern, en concret el portaveu socialista Andrés Campos, va al·legar que aquesta reducció només pot produir-se via canvis en l’ordenança corresponent, qüestió que Compromís n’era sabedora, per això el seu portaveu Pau Alabajos va demanar que aquesta proposta de tarifes restara damunt la taula i no s’aprovara mentre no es modificara l’ordenança tributària que els regula.

 

Finalment el govern municipal, especialment representat per Andrés Campos i Susi Ferrer per part del PSOE i Raúl Claramonte per part de Ciudadanos varen rebutjar la proposta del portaveu de Compromís i l’Ajuntament de Torrent cobrarà als usuaris els mateixos preus que abans de la situació de confinament provocada per l’actual pandèmia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.96.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.