Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de novembre del 2020

Bombers del parc del Torrent denuncien l"'abandono" de les seues instal·lacions

La plantilla adverteix de la deterioració de les instal·lacions que esperen una reforma des de fa dos anys a través d'un vídeo difós xarxes socials

Bombers del parc de Torrent han volgut denunciar "l'abandone i deterioració de les seues instal·lacions, del seu material i dels seus vehicles" a través d'un vídeo por xarxes socials. Segons la plantilla esperen des de fa dos anys unes obres de reforma que no arriben i que esmenen les deficiències amb les quals han de bregar cada dia. En un vídeo difós per xarxes socials detallen amb imatges la situació actual del parc de bombers.

 

Reclamen entre altres coses, el retard de més de dos anys d'una carpa provisional per als vestits d'intervenció "que es contaminen cada vegada que es posa en marxa un dels vehicles". En el vídeo es poden veure aqueixos mateixos vestits amuntegats sense espai, bombones d'aire comprimit apilades així com material divers, remolques abandonats junt amb unes instal·lacions antigues i molt deteriorades.

 

El document gràfic comença amb un "s'embene parc de bombers principal declarat ruïna" i mitjançant imatges van exposant les deficiències amb les quals han de bregar els bombers cada dia. També denuncien l'antiguitat de més de 20 anys d'un dels seus vehicles, "que pot deixar-te tirat qualsevol classe d'emergència".

 

En el mateix vídeo recorden que el parc de bombers de Torrent és referent quant a serveis a la província de València i exigeixen en Compromís "la imminent posada en marxa de l'inici de les obres" i finalitzen recordant que "continuarem treballant malgrat fer-ho de manera precària".

"La llicència d'obres estarà en breu"
La regidora d'Urbanisme Inma Amat ha aclarit que "la llicència d'obres estarà en breu". Segons Amat, "s'ha requerit que s'esmene en diverses ocasions les deficiències que presentava la documentació tècnica". Des de la delegació expliquen que "la documentació quant a l'ampliació és favorable per a la realització de les obres i que està en informe".

 

Per la qual cosa si es compleixen les condiciones tècniques respecte a l'ús i activitat que es prestarà, en breu estarà llest". Però la regidora ha matisat que es troben en l'àmbit del Pla de l'Horta, i segons la normativa del pla, s'autoritzarà mitjançant l'atorgament de la corresponent llicència municipal que requerirà, informe preceptiu de la Conselleria".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.16.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.