Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimecres, 18 de novembre del 2020
FUTBOL-SALA FEMENÍ

El derbi entre l'Hispànic i el Xaloc acaba en empat a dos gols

Un partit incert fins a l'últim minut on les torrentines van arrasar en l'Anabel Medina a l'equip visitant

Partit amb arrancada fulgurant de l'equip torrentí que va fer desaparéixer el joc alacantí, sobre el parc un sol equip, les valencianes van atabalar totalment a les de blau, de tal forma que, l'esfèric a penes durava uns segons en les sabatilles alacantines, els primers deu minuts sol es va jugar en l'àrea blava, era un tret darrere l'altre on Aida es multiplicava per a desviar l'esfèric del seu arc, fins i tot algun pal va tindre com a aliat, però l'equip alacantí a més de joventut té jugadores amb molta qualitat i en el minut 11 van tindre la sort de tallar una pilota i eixir rapidíssimes al contraatac enxampant a les torrentines l'esquena i Laura García aprofitava per a avançar a les seues 0-1.

Són les coses de l'esport, fas deu ocasions i no aprofites cap i el teu adversari té una i marca. Els fredolics continuen assetjant a les alacantines, però segueixen amb el punt de mira desviat, amb l'avantatge alacantí s'arriba al descans. Primera meitat amb clar domini local, amb multitud d'ocasions errades i la penalització de l'únic error defensiu cost el gol de les visitants.

La segona meitat continu igual, amb domini local i les alacantines tancades en la seua àrea esperant l'error de les locals per a eixir a la contra, però Rebeca molt atenta guardava l'esquena de les seues companyes actuant quasi de tancament, tallant els contraatacs alacantins, la recompensa per a les locals arribe en el minut 6 per mitjà de Romina que aprofite un dels rebutgs d'Aida per a manar l'esfèric al fons de la xarxa i posar l'1-1.

A partir d'aquest moment la trobada prenc unes directrius una miqueta eixelebrades en tots dos bàndols, seguint amb el domini local, encara que el primer actor va ser el col·legiat principal que va començar a fer un concert de xiulet i mostrant targetes grogues sense sentit 10 faltes en tot just 8 minuts i una expulsió, tot mentre el segon col·legiat va desaparéixer de la trobada, les protestes de tots dos equips eren contínues i Antia es veia obligada a abandonar la trobada per doble groga quasi seguida, doble penal aprofitat per Ali i 1-2, a més dos minuts de superioritat per a les blavenques que no van saber aprofitar l'avantatge gràcies a l'excel·lent treball defensiu de les locals que recuperaven la seua quarta jugadora i en pocs segons Sara de fort i ras tret batia a Aida per baix i tornava a posar el 2-2 en l'electrònic.

Les valencianes després del minut de Gines jugaven de cinc, però les alacantines van defensar com a lleones l'empat de l'electrònic, mancant dos minuts van disposar d'un altre doble penal que van fallar, fins i tot sobre la botzina van reclamar unes possibles mans que d'haver-se xiulat podria haver alterat el resultat.
Repartiment de punts en una trobada que van dominar les locals i les visitants van saber aprofitar un error defensiu local i els errors arbitrals, els partits es guanyen marcant gols i tots dos conjunts van marcar dos per cada bàndol.