Diumenge, 23 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de novembre del 2020
RAÚL CLARAMONTE (CIUDADANOS)

“Unió i moderació”

Estem vivint encara temps molt convulsos. Malauradament una etapa caòtica de la nostra humanitat on estem sent atacats, en una segona ona, per aquest maleït virus. Està causant morts, malalties i una crisi econòmica global. Pel que respecta a Torrent, hem d’intentar frenar la corba. Hem vist aquests últims dies com estan augmentant els casos al nostre municipi, com a la resta de pobles, i no hem de permetre que això vaja a més. Ningú desitja donar un pas enrere.

 

Per a conseguri-ho, hem de ser solidaridaris i conscients que únicament amb la màxima responsabilitat de cadascun i des d’una política útil superarem esta situació. Ciutadans (Cs) de Torrent té clar que s’ha de treballar des de la unió i la moderació a l’hora de prendre decisions. És a dir, ara el més important és salvar vides, però també salvar l’economia local i del nostre país. No hem d’oblidar que el suport a la salut i als sectors productius més damnificats per la pandèmia han d’anar de la mà.

 

Es per això que Ciutadans ha tingut sempre present la dificultat que travessen els nostres autònoms, pimes, el comerç de proximitat i la hostaleria, entre altres, i ha volgut fer-los costat amb mesures per impulsar la seua activitat i evitar la destrucció d’ocupació. Cs sempre ha apostat per mesures de impuls econòmic en les polítiques estatals, autonòmiques i municipals.

 

Per altra banda, vull destacar la conscienciació i responsabilitat majoritària de la ciutadania per complir amb l’ús de la mascareta. Són compromisos ferms entre altres normatives que ens ajuden a combatre la propagació del virus en la societat. En aquest sentit, aprofite per assenyalar la línia taronja que ha sigut escoltada pel Govern d’Espanya amb l’anunci de la baixada de l’IVA de les mascaretes. Açò és una bona notícia per a les butxaques de les famílies i així ho ha defensat com a iniciativa la meua formació política.

 

En definitiva, és moment de treballar colze a colze. Ja tindrem temps d’analitzar si la gestió va ser dolenta o molt dolenta. En canvi, en plena “guerra” contra la Covid-19, deixem-nos de mocions de censura i treballem realment pel que és millor per al conjunt dels espanyols. La unió fa la força. Encara estem a temps. Actuem amb responsabilitat i sumem esforços sense crispació a la gestió pública. Si volem que les UCIs no es tornen a col·lapsar i ens permeten viure unes festes nadalenques amb les nostres famílies; ara més que mai, és necessària la unió i la moderació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.247.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.