Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de novembre del 2020
FUTBOL

El Torrent paga els seus errors en defensa

Els de Santi Marín van caure en la seua visita al recambios Colón del barri del Crist d'Aldaia per 2-0 i amb moltes baixes

El Torrent CF arribava al Municipal El Pedriguer després de la primera anhelada victòria en el retorn a Tercera Divisió enfront de tot un Alzira. Els de Santi Marín arribaven, això sí, amb un ampli part de baixes en la línia de defensa: Sense Hugo, ni Fluixà, ni Galindo.

Enfront el Recambios Colón, un equip rocós i amb molt de futbol que va acabar imposant-se, gràcies en part, a les ajudes involuntàries del Torrent CF que, com ja li ocorreguera en la seua eixida a Vilamarxant, va acabar pagant molt car els seus errors. L'equip dirigit per Langa va ser el primer a crear perill aconseguit el minut 7 de partit. Bruno Vinicius, des de dins de l'àrea, va tractar de batre a Toni pel pal llarg, però la pilota va eixir massa croat. No obstant això, a poc a poc el Torrent CF es va anar fent amb les regnes del partit i va començar a jugar cada vegada en camp rival, encara que faltava una mica de claredat en l'atac.

L'equip de Santi Marín va xocar una vegada i una altra contra la muralla del Recambios Colón. Fins a 15 ocasions va arribar a traure el Torrent Cf. des del córner sense poder aprofitar cap d'ells per a transformar en gol; a més, en un camp molt propici per a jugades a pilota parada per les seues reduïdes dimensions. A la falta d'encert i claredat, es va sumar una nova lesió prop del minut 20. Aquesta vegada, va ser Álvaro qui va abandonar la gespa per a donar entrada a Mengu i recompondre de nou la saga, amb una parella de centrals inèdita amb Mengu i Juanjo.

Malgrat tot, el Torrent CF continuava mostrant-se molt còmode i el conjunt local a penes inquietava la porteria taronja. I just quan millor es trobaven els de Santi Marín va arribar el pitxer d'aigua freda en forma de gol. Un centre llarg des del lateral arribava fins a Bruno, quasi lliure de marca, que amb un gran testarasso creuava al pal llarg per a batre a Toni. El Torrent no es va ensorrar i va continuar buscant, amb més insistència que encert, la porteria de Joan. Primer Yassine, en una pilota filtrada per Pedro, i sobretot Josevi, al caient del descans, amb un tret llunyà que va obligar el meta local a esforçar-se per a enviar a córner. L'enèsim.

La segona meitat va començar com va acabar la primera. Amb el Torrent CF atacant però sense acabar d'encertar en els metres finals per a transformar en gol les nombroses arribades. A penes arrancada la segona part un gran centre de Pedro des de la dreta no va arribar per poc a Boris per a rematar en boca de gol. Va continuar insistint el Torrent, mentre el Recambios Colón tractava de dormir el partit i aprofitar algun contraatac. I punt va estar de fer-ho en el minut 67, però una gran mà de Toni Belmonte va evitar el gol local.

Santi Marín va donar entrada a Marc i Sergio Pérez, que debutava amb l'elàstica taronja. Minuts abans, l'àrbitre s'havia erigit en trist protagonista per al Torrent al no assenyalar una clara falta sobre Germán quan encarava la porteria, així com una caiguda de Juanjo en l'àrea que tampoc va considerar el col·legiat. Minuts després, perdonava la segona groga a Roser que haguera deixat al Recambios Colón amb deu mancant un quart d'hora per al final.

L'equip taronja, lluny de rendir-se, continuava rondant l'àrea de Joan. Ho va intentar primer Josevi, en un altre xut llunyà, que va tocar el just en la defensa per a anar a córner. També va acabar en servei de cantonada una altra arribada de Yassine, que es va regirar dins de l'àrea i va disparar sense veure la recompensa del gol. Amb el Torrent bolcat, en el minut 83 va arribar la sentència del partit. Una pèrdua de pilota dins de l'àrea va ser aprofitada pel recentment incorporat Eric Primo per a acabar el partit i deixar a l'equip taronja sense opcions de sumar.

Com ja ocorreguera en l'anterior eixida a Vilamarxant, l'equip de Santi Marín va tornar a perdonar en atac i al mateix temps concedir massa en defensa, en una categoria, la Tercera Divisió que es cobra molt cars aqueixos xicotets detalls. Més encara, enfront d'equips molt ben construïts i treballats com el recambios Colón.
Així doncs, el Torrent CF ara mateix es queda amb 5 punts en la classificació. La setmana vinent l'equip de Santi Marín descansarà i tornarà a la competició en la jornada 7 per a rebre en el Sant Gregori al Silla CF.