Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 14 de novembre del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent pateix un nou brot de coronavirus d'origen social amb 3 contagiats

Aquest nou brot comunicat per la Conselleria de Sanitat Universal es produeix l'endemà passat de dos brots, un d'origen laboral i un altre social amb 11 contagiats

Torrent torna a patir un nou brot de Covid-19 aquesta vegada d'origen social amb 3 contagiats. Aquest nou cas es produeix pocs dies després que la conselleria de Sanitat Universal comunicara dos brots d'origen social i laboral deixant 11 contagiats. Aquest brot es produeix en un moment en el qual Torrent marca un nou rècord de contagis passant de 298 positius cada 100.000 habitants a 361, la taxa més alta des que va començar la pandèmia.

 

En els últims 14 dies s'han contagiat 297 persones, fent que se supere la barrera dels 1.500 contagiats des de l'inici de la pandèmia, que va acabar amb 300 positius registrats. Respecte a l'últim comunicat del dilluns s'han contagiat 132 persones, la qual cosa suposa un ritme de contagi del 3,17%, el segon més alt des de l'estiu, quan es va registrar el contagi massiu de la residència Lope de Rueda.
 

Un mort més, una dona d'entre 40 i 50 anys
Sanitat també ha actualitzat el nombre de morts, que s'eleva fins als 65. L'última persona morta hauria sigut una dona d'entre 40 i 50 anys. Segons ha pogut saber aquest periòdic, la dona es trobava a casa guardant quarantena, i que de sobte va tindre un empitjorament que va acabar provocant la seua mort.
 

Segons ha informat Sanitat, la situació hospitalària continua empitjorant amb nous ingressos als hospitals que provocaran ja l'obertura de l'antic hospital de la fe. Si la situació no millora en les dues pròximes setmanes difícilment es podrà rebaixar les restriccions a la reunió de persones en Nadal, ja que queden només 41 dies. En l'inici de la segona ona d'aquest estiu la incidència del virus va arribar fins a 282 i no va baixar per davall de 100 fins tres setmanes després.
 

En aquests moments, la ciutat segueix amb restriccions de confinament nocturn i limitacions per a les reunions de fins a 6 persones. També hi ha limitacions als actes massius amb reducció d'aforament, i també limitacions a les terrasses dels bars i prohibició de consum en barra.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.226.254.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.