Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Divendres, 13 de novembre del 2020
BÀSQUET

Primera victoria del Nou Bàsquet Torrent en Lliga EBA nacional

En la seua visita a la pista del Claret els torrentins vare protagonitzar un partit d’infart que finalment varen guanyar per un ajustat 78-79 després de varies derrotes

Els xics del NB Torrent afrontaven la Jornada 6 amb un balanç en punts no molt positiu però que ha deixat molt bones sensacions. Des del primer moment vam poder veure competir a dues plantilles similars que buscaven imposar el seu joc en el partit.

Claret va aprofitar la connexió entre els seus homes exteriors i interiors per a traure diversos avantatges en la primera part, mentre que el NB Torrent aconseguia mantindre’s lleugerament per davant gràcies a grans defenses i una gran capacitat rebotadora en tots dos cércols.

En la segona part els torrentins van aconseguir augmentar el seu avantatge fins als 12 punts gràcies a la direcció de Pablo Murcia en la posició de base i encert de Carlos García des de la línia exterior (7 de 9 en triples). Claret no li va perdre la cara al partit en cap moment i va aconseguir estrényer el marcador.

Els minuts finals van ser patits pels de Torrent, que veien com, a més del bon fer dels locals, perdien a Alejandro Terrades per una desafortunada lesió de turmell. Encara així el treball i la constància va fer que arribara la primera victòria en Lliga EBA en un final d’infart (78-79).

Desgraciadament la jornada número 7 no va a poder disputar-se el partit firnt el Godella en haver-hi algun cas de coronavirus en el conjunt rival. De moment l’equip del Nou Basquet Torrent ha deixat molt bonesa sensacions enguany.