Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de novembre del 2020
TRADICIONS

Torrent canviarà la cavalcada de Reis per una visita amb cita prèvia controlada

Els xiquets de la ciutat no es quedaran sense la seua tradicional foto amb les seues majestats i podran reviure l’esperit del Nadal malgrat la pandèmia de coronavirus

Si la situació sanitària no ho impedeix, els xiquets torrentins podran veure a les seus majestats els Reis Mags d’Orient a la ciutat. No serà com sempre en forma de cavalcada, sinó en forma de recepció real amb cita prèvia i totes les mesures de seguretat.
 
 
Des de fa unes setmanes el govern municipal havia descartat la celebració de la tradicional cavalcada, igual que han anunciat tots els municipis de la comarca de L’Horta Sud per a complir amb les recomanacions de Salut Pública de no realitzar actes multitudinaris al carrer de més de 400 persones.
 
 
Les males dades de la pandèmia a la ciutat, que pateix ara la seua segona ona no recomanen realitzar actes i l’Ajuntament ha hagut de reinventar-se. Pascual Martínez Climent, ha confirmat a aquest periòdic que “ja s’està treballant en un acte diferent, adaptat per a complir amb totes les mesures sanitàries”, ha assenyalat Pascual, que ha reiterat la intenció que “els xiquets torrentinos no es queden sense veure als Reis enguany. Ha sigut un any difícil per a ells especialment, i es mereixen viure com sempre el espiritu nadalenc”.
 
 
Segons la regidoria de festes, s’està treballant en un acte amb cita prèvia amb registre en un espai delimitat “on els xiquets puguen fer-se la foto, i vigilant que no hi haja contact”, ha confirmat Pascual, que ha assenyalat que s’està treballant en una xicoteta sorpresa per a tots els xiquets torrentins.
 
 
Un gran arbre en la Plaça Major i llums en els principals carrers comercials
Enguany la il·luminació nadalenca serà major que altres anys. Des de l’Ajuntament de Torrent han apostat per donar llum a un Nadal molt diferent per la pandèmia. Per a ajudar el comerç local a incentivar les compres a la ciutat, s’estan instal·lant llums de Nadal en més zones de la ciutat.
 
 
A més dels carrers habituals de Sagra i Sant Cristóbal, o part baixa de l’Avinguda Al Vedat, s’ha ampliat la il·luminació a tota l’Avinguda, als carrers Sant Valeriano, Cami Reial, i es reforçarà la Plaça Major amb un gran arbre de Nadal al costat de la Torre, que serà el centre de les principals activitats que es desenvoluparan enguany en les festes nadalenques de la ciutat de Torrent.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.20.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.