Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de novembre del 2020
SANITAT

Cau per davall de 300 el nivell de nous contagis a Torrent

És el primer descens des del pont d'octubre i després del rècord de la setmana passada

Canvi de tendència. Això és el que semblen indicar les últimes xifres de Sanitat sobre la pandèmia a Torrent. Després de registrar el 5 de novembre el seu màxim de 332 nous contagiats cada 100.000 habitants, els nivells de contagi s'han reduït a 298. Les noves mesures de decretades després de l'estat d'Alerta amb limitació de fins a 6 persones i confinament nocturn inclòs sembla que comencen a donar els seus fruits.

La taxa de creixement diari ha passat del 3% diari al 0,70%, cosa que indica que els nous contagiats comencen a disminuir. Si el 5 de novembre sumàvem 112 contagiats nous, les xifres de hui afigen 38 més. D'aquesta manera, la ciutat arriba ja els 1.386 positius des de l'inici de la pandèmia al març.

A pesar que no s'han notificat brots des del passat 21 d'octubre, la xifra de contagiats ha superat qualsevol registre el que preocupava molt per considerar-se ja una transmissió comunitària. De fet, la dificultat per a fer seguiment dels casos ha tornat a repetir-se aquest mes ja que segons ha pogut saber aquest periòdic s'han donat casos en els quals no hi ha hagut comunicació per part de rastrejadors amb persones afectades.

Encara que les dades han millorat molt respecte a l'anterior registre, les dades facilitades per conselleria suposen el segon pitjor dada històrica de la pandèmia a Torrent amb 298 casos per cada 100.000 habitants pel que fa a casos confirmats amb PCR en els últims quinze dies. Serà necessari esperar almenys una setmana per a confirmar si realment hi ha una tendència descendent i si serà suficient per a poder viure un nadal tranquil.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.105.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.