Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de novembre del 2020
MEDI AMBIENT

Torrent destinarà 100.000 euros a pal·liar els danys en el reg ocasionat pel temporal

El Consell Agrari Municipal destinarà part del seu romanent a ajudar als agricultors torrentins afectats per les pluges torrencials

El Consell Agrari Municipal de Torrent estudia realitzar una modificació pressupostària i destinar 100.000 euros del seu romanent a ajudes d'urgència destinades a pal·liar els danys en instal·lacions de reg localitzat ocasionats pel temporal que va assotar a tota la Comunitat Valenciana la setmana passada, especialment a la comarca de l'Horta Sud que, al costat de les de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, van ser les zones més afectades. En aquests moments es treballa en la redacció de les bases, que es faran públiques en pròximes dates.

 

Torrent recupera a poc a poc la normalitat després de les fortes pluges caigudes en els últims dies, que van provocar que s'activara el Dispositiu Especial d'Emergències i que els serveis municipals de neteja, brigada d'obres, Aigües de l'Horta, Policia Local i Protecció Civil treballen de manera ininterrompuda des del dimarts per a vetlar per la seguretat ciutadana i atendre les incidències que s'anaven produint dels 102 litres per metre quadrat que va deixar la intensa pluja a la ciutat en un breu espai de temps, intensificant-se les labors de neteja i d'adequació de la via pública després dels desperfectes ocasionats pel temporal.

 

Reforç de la neteja i la desinfecció
A més, l'Ajuntament de Torrent continua reforçant les labors de neteja i desinfecció de tot el municipi, tant en el nucli urbà com en urbanitzacions i disseminats, per a frenar el contagi del COVID-19. Per a això, el personal del servei de neteja empra bici-tricicles i motxilles fumigadores, camions baldeadors i hidrolimpiadores, higienitzant amb una projecció d'aigua i material desinfectant.


Al costat d'aquestes mesures per a fer front al coronavirus, el consistori recorda a la ciutadania la necessitat i importància de respectar i complir totes les mesures de seguretat i utilitzar la màscara, fent un ús adequat d'aquesta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.134.104.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.