Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de novembre del 2020
POLÍTICA

VOX demana l'aplicació de la llei anti okupa de manera immediata

La formació d'Abascal es va unir a la moció presentada pel Partit Popular a la qual també es van adherir el PSOE i Ciutadans

En el passat ple es va debatre el problema de l'okupació en la localitat. El PP va presentar una moció en la qual instava el govern de Sánchez a presentar una llei antiokupes. A aquesta moció es van adherir al costat del PP, el PSOE Cs i VOX. Però la formació d'Abascal, van més enllà i van presentar una esmena a aquesta moció.

 

En ella es demana a l'Ajuntament que es denegue el padró municipal a "qui no dispose de títol de propietat o acredite degudament la seua residència habitual" i també van demanar donar publicitat al servei d'assessorament legal d'aquests temes. Des de VOX es mostren preocupats, "la situació s'ha agreujat davant la passivitat del Govern Central que s'absté de prendre mesures i de dictar una llei efectiva perquè en un breu termini de 24 hores desallotge als "okupes" d'aquells habitatges que han pres a l'assalt".

 

I parlen del sofriment, "no sols el pateixen les víctimes dels seus habitatges sinó que també els veïns d'aquells edificis que estan en possessió de les entitats financeres que embenen a nous propietaris que paguen religiosament la seua hipoteca i que es veuen afectats per aquests "okupes".

 

Des de la formació ultraconservadora afirmen que,"molts d'ells no compleixen amb les mínimes normes de convivència, creant una infinitat de problemes de tota mena, higiene, salubritat, etc. , amb la qual cosa el veí propietari ha de recórrer a suportar aquestes contínues molèsties o vendre de manera urgent el seu habitatge".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.140.17

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.