Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 07 de novembre del 2020
SANITAT

Un positiu en la Policia Local de Torrent obliga a fer PCRs a 10 agents del torn

Hui es coneixeran els resultats de la resta de companys, que es troben en aquest moment en torn lliure i no els tocava treballar

Si ja hi havia pocs efectius policials, el Covid ha posat més en perill el servei de seguretat a la ciutat. Compromís per Torrent ha revelat l'existència d'un positiu en un comandament policial en un dels torns, amb el consegüent perill que s'estenga als 10 col·laboradors, i fins i tot a la resta de companys de la resta de torns, motiu pel qual ha demanat que s'informe urgentment els grups municipals de la situació.

Des del govern local, la regidora de Seguretat, Inma Amat ha assegurat a aquest periòdic que s'estan prestant tots els serveis amb normalitat traslladant als veïns un missatge de tranquil·litat. "La seguretat de la ciutat es troba perfectament coberta, prestant-se tots els serveis, tant en el nucli urbà com a la ciutat", ha assenyalat Amat, que l'únic objectiu del portaveu de Compromís "és generar una alarma d'inseguretat a la ciutat. Si realment li interessara i es preocupara la seguretat de la ciutat i pels agents de Policia, haguera preguntat abans de generar en la *ciudadania aqueixa sensació d'inseguretat a la ciutat".

No obstant això, Pau Alabajos, portaveu municipal dels ecovalencianistes, assegura que la situació és preocupant ja que podria afectar la vigilància als carrers, que ara compta amb només 8 agents al matí i 15 a la nit per al confinament nocturn. Segons la formació taronja, la persona afectada ha pogut tindre *contato amb "personal d'oficines de la Central i els agents del torn entrant, és a dir, aquells que efectuen el relleu”.

Inma Amat assegura que la seguretat està garantida
La regidora de Policia Local ha respost a Alabajos dient que "la seua nota de premsa arriba tard. Es va activar el protocol de manera immediata, i es van realitzar els PCR a les poques hores a tots els agents que van tindre contacte amb l'oficial". Segons Amat, hui esperen conéixer els resultats de les PCR. "Així que més ràpid que s'ha actuat és impossible fer-ho". Respecte a la possibilitat que hagen més baixes i siga necessari reforçar el servei, Amat ha assenyalat que tenen previst com resoldre'l en cas que existisca algun altre positiu, que esperem per la salut dels nostres agents que no siga el cas".

Des del govern local han reiterat que la seguretat de la ciutat es troba perfectament coberta, "Tots els serveis que es presten de la Policia estan coberts i els torns continuen treballant des de manera normal". La regidora de Seguretat ha indicat que els serveis no s'han vist afectats perquè els policies de s'alterne "estan de torn lliure i no els toca treballar".

Alabajos calia les proves es feren amb aquell centre sanitari que oferisca una major celeritat en la realització de les proves, perquè “siga la mutualitat o un hospital, el més important és tancar el cercle al virus dins de la Policia Local”.



Des de Compromís demanaven que s'actuara amb rapidesa per a evitar que es puguen "paralitzar -de facto- molts dels serveis bàsics que ofereix la Policia Local a la població, com són els de patrulla i vigilància, tant al nucli urbà com en la resta de l'extens terme municipal de Torrent, que compta amb més de 69 quilòmetres quadrats i al voltant de 3000 habitatges situats en diferents urbanitzacions i disseminats, a més dels polígons industrials i les àrees comercials”.
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.236.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.