Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 06 de novembre del 2020
CRISI COVID19

Els positius es disparen a Torrent fins als 332 casos per cada 100.000 habitants

Torrent compta actualment amb 1.348 casos acumulats amb 273 nous positius en els últims catorze dies

Les xifres de contagiats per COVID19 en la capital de l'Horta Sud no deixen de pujar. En l'última actualització de la conselleria de Sanitat Universal informa de 273 nous casos acumulats en els últims 14 dies i la incidència aconsegueix ja els 332 casos per cada 100.000 habitants, superant de nou la mitjana de la Comunitat Valenciana que se situa en els 258 casos però encara lluny de la mitjana nacional que aconsegueix els 523 casos per cada 100.000 habitants. No cal lamentar nous morts pel que la xifra, des de l'inici de la pandèmia, se situa en 64 morts per COVID19.
 

Aquestes xifres es publiquen just el dia en què el president de la Generalitat, Ximo Puig i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, han comparegut per a anunciar noves mesures com a limitacions d'aforaments a un 50 per cent en vetles, cerimònies, en els comerços detallistes, en centres comercials i mercats ambulants.

 

També es limita l'aforament en parcs infantils a l'aire lliure al 50 per cent, amb una distància de seguretat de metre i mig, i les activitats en grup tindran un màxim de sis participants i es mantenen també per a les seus festeres. Aquestes mesures entraran en vigor a la mitjanit de hui i fins al 9 de desembre. "Continua sent imprescindible la responsabilitat de cadascun de nosaltres i serà molt complex si no es realitza".
 

A més Ximo Puig ha anunciat que es prorroga una setmana més el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana durant 7 dies més. "Estem prenent decisions des del sentit comú, són mesures pensades i ficades al costat dels experts". El president de moment descarta el confinament domiciliari en la Comunitat, "és una mesura extrema i la Comunitat no està, en aquest moments en una situació extrema". 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.36.233

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.