Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 06 de novembre del 2020
TEMPORAL PLUJA

El temporal de pluja deixa 177 litres per metre quadrat en Torrent

No va deixar de ploure en tot el matí però va anar vora les 14 hores quan va començar a caure de manera torrencial negant garatges, tombant arbres i convertint els carrers en autèntiques platges

El temporal de pluja ha deixat en la capital de l'Horta Sud 177 litres per metre quadrat. La localitat es trobava en alerta taronja des de dimarts passat però no va ser fins a aquest dimecres quan la pluja va començar a ser molt intensa, tant que a partir de les 14 hores va començar a ploure de manera torrencial fins passades les 17 hores.

 

El fort aiguat va deixar garatges negats en Parc Central, cotxes atrapats i fins a un arbre caigut en el col·legi Sant Joan Baptista. També els carrers de Torrent es van convertir en autèntiques platges que va complicar molt l'eixida dels col·legis de milers de xiquets i xiquetes.

 

Autobús atrapat
La comarca de l'Horta Sud juntament amb les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa van ser les zones més afectades del temporal. Això va provocar que un autobús escolar del col·legi del Vedat quedarà atrapat en l'antiga carretera de Torrent Picassent.

 

Al voltant de 30 menors amb un monitor van haver d'esperar fins a última hora de la vesprada per a poder ser rescatats per la Policia Local de Torrent i van tornar sans i estalvis a les seues cases. Però no sols autobusos, conductors que es dirigien a Torrent per aquesta mateixa carretera, també van quedar atrapats per la forta trompa d'aigua.
 

 

El garatge de la M20 torna a inundar-se
Una vegada més, els veïns de l'edifici M20 de Parc Central van patir la inundació del seu garatge i d'alguns trasters. Afortunadament els danys han sigut menors si els comparem amb l'anterior temporal de 2015. I els veïns van començar a desallotjar els seus vehicles i salvaguardar els seus trasters davant l'entrada d'aigua.
 

 

Barrancs plens d'aigua
Les fortes pluges caigudes varen provocar també una forta crescuda de l'aigua al barranc de Torrent que baixava amb molta força al seu pas pel nucli urbà de Torrent. A més, la força de l'aigua venia acompanyada de brutícia i canyes per la falta de neteja per part de la CHJ però no va provocar danys materials ni personals.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.137.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.