Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de novembre del 2020

VOX reclama la paga extra als sanitaris que va prometre Ximo Puig

La formació d'Abascal afirma que, hui dia, és només una promesa d'"autobombo" per part del president de la Generalitat

VOX ha reclamat la paga extra als sanitaris que va prometre Ximo Puig. La formació d'Abascal afirma que, a dies de hui és només una promesa d'"autobombo" per part del president de Generalitat. Des de VOX recorden que el mes de juliol passat ja van presentar una moció en la qual sol·licitaven una compensació econòmica al personal sanitari, "en reconeixement a la seua incansable labor en la lluita contra la Covid-19". I denuncien que "cap sanitari, hui dia, ha vist materialitzat aquest compromís".
 

El que està fora de tot dubte és que la segona ona de Covid-19 ja ha arribat i "els nostres sanitaris continuen denunciant desprotecció, contagis i desbordament de seguida, baix perill de col·lapsar de nou el nostre sistema sanitari". Segons dades de la Conselleria de Sanitat Universal, proporcionats per la mateixa formació, "el personal sanitari en quarantena per contagis s'ha duplicat en dues setmanes; entre el 8 i el 23 d'octubre es van comptabilitzar més de 300 nous contagis entre els professionals".

 

VOX recorda que, "les infeccions entre els professionals provoquen seriosos problemes als departaments de salut per a tractar de pal·liar la pèrdua dels seus efectius, les conseqüències dels quals serien desastroses davant la falta de personal mèdic"." En els últims dies s'ha produït la primera vaga mèdica en 25 anys, on se sol·licita millores en les seues condicions laborals i salarials. Ens preguntem si seran ateses les seues reivindicacions; així com si estan preparats els hospitals de campanya i tota la infraestructura necessària per a atendre el que, lamentablement, és imminent".
 

Des de VOX TORRENT "recordem a l'equip de govern de Torrent i al Consell que té l'obligació moral d'assumir les seues promeses i complir-les". A més, també recorden, "la imperiosa necessitat de posar en marxa mesures per a protegir al personal sanitari, com ja sol·licitàvem en la nostra moció".

 

"Les mostres espontànies de suport que vam veure la passada primavera als nostres balcons ja no tindran efecte en aquesta segona ona. El veritablement important és que el Sr. Ros i el Sr. Puig complisquen les seues promeses i executen les mocions, en els acords de les quals s'aprovava aqueixa paga extra al col·lectiu sanitari".
 

El grup municipal VOX TORRENT insistirà i reclamar que l'Ajuntament de Torrent "trasllade a la Conselleria de Sanitat, el nostre suport als sanitaris i les nostres exigències de compliment quant a reconeixement salarial i verificació de disposar de tots els mitjans necessaris per a desenvolupar la seua activitat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.38.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.